سلام آبجی من کاربر آقا هستم کارمم همینه، طلاتو نفروش یا لااقل این چندماهه که بهیچ عنوان نفروش ، ببین یه مثال ساده برات بزنم از هفته پیش تا الان طلا گرمی یک میلیونو دویست سیصد هزارتومن گرون شده ، سکه هاتو طلات نزدیک پنجاه گرم . چیزی حدود شصت هفتاد میلیون در عرض یک هفته رفته رو قیمت طلات آیا فرض اون زمینو میخریدی در عرض یک هفته پنجاه میلیون گرونتر میشد؟ مسلمأ نه . حالا شما میگید جای خوبی هست هستن افرادی که طلا فروختن زمین یا آپارتمان خریدن همون قیمت خریدخودشون هم ازشون نمیخرن چه برسه به اینکه گرونتر شده باشه،از سه چهارماه پیش طلا دوبرابر شده از گرمی شیش میلیون رسیده به گرمی نزدیک دوازده میلیون کجا زمین ،خونه در این مدت دوبرابر شده؟ ببین آبجی طلات هر روزی باشه پولش نقد هست یه دقیقه میفروشی هرچی خواستی میخری کل منظور حرف من اینکه الان نوسان و رشد طلا بهتر از هرچیز دیگه ای هست زمین خونه ماشین هرچیزی بگی متوجه شدی؟
اون زمین بخواد گرون بشه مطمئن باش طلاتون بیشتر گرون میشه ، مگر اینکه چاره ای نداشته باشید زمینو بخریدپول داشته باشید بسازید اگه پول ساخت نداشته باشید جای زمین بهشت هم باشه به چه دردت میخوره نتونی استفاده کنی؟ بازم صاحب اختیار خودت هستید و هر تصمیمی دوست دارید میتونید بگیرید این دیگه نظر برادرانه من به شما بود موفق و خوشبخت باشید.