2777
2789
عنوان

شدم مثل شوهرم

659 بازدید | 64 پست

سلام از بس شوهرم تو این سالها گیرداده به خونوادم به رفت و امدمون به روابطمون بی دلیل و با دلیل منم شدم مثل خودش. امشب سراینکه به خواهرش گفت بیاید بریم پارک باهاش دعوا کردم بعدم خودش و پسرم رفتن. 

دلم نمیخواد اینجوری باشم اما شدم. خیلی ناخوداگاه دلم نمیخواد هرروز خانوادشو ببینم

دلم نمیخواد بهش بگم بریم بیرون یا سفر چون حس میکنم خونوادشو هم میخواد بیاره. نمیدونم خیلی بد شدم خیلی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بد نشدی گلم.فقط خسته ای خسته

و تـو مـیـتـوانسـتـی بـه چـشـمـانـم نـگـاه کـنـی و گـلـویـم را بـا چـاقـویـی تـیـز بـبُری،و مـن مـیتـوانـسـتـم در آخـریـن نـفـس،از تـو بـخـاطـر خـونـی شـدن دسـت هـایت مـعـذرت بـخـواهـم...P&F

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای بابا 

😔😔😔😔

چقد مردا گیر میدن اه

یاد فیلم ملی و راههای نرفته اش افتادم 

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...

خیلی حالم بده. میخواستم هفته دیگه نیمه شعبان بریم قم. گفت جا میگیرم احتمالا بابام ایناهم بگم بیان پشت اونا خواهرش اینام میان. بعد جایی که گرفته بود یه نمازخونه بود. اخرشم جور نشد که بریم ولی خب من خیلی دلم نمیخواد با کسی جایی برم. حتی خونواده خودم. اون اینو متوجه نمیشه و البته که الان خیلی در مقابل خونوادش گارد دارم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الانم جدیدا باز میگه خونه بابات نمیام. میام خونه املت میخورم اونجا نمیام و از این حرفا.بعدم من نمیتونم دقیق بهش بگم مشکلم با این حرفا و رفتاراشه. نمیتونم راحت بهش گلایه کنم در این مورد. 

دیشب خونه مادربزرگش بودیم همو دیدیم دلیلی داره امروزم باز همو ببینیم؟

اگه شرایط برعکس بود میگفت دیروز که دیدیم بابات اینا رو چه خبره!

دقیقا منم اخلاق شوهرم رو درست کردم ولی خودم مثل اون شدم😐😐

افرین. اینم خیلی چیزاش خوب شد ها ولی من افتضاح شدم گند شدم

عزيزم بهش بگو كه گاهي أوقات لازم داري تنها با همسرت و فرزندت باشي .

بهش بگو كه به هر حال جلوي خانوادش معذب ميشي در حاليكه نياز داري گاهي أوقات راحت فقط با خانواده خودت يعني همسر و فرزندت باشي .

من ادم اجتماعی هستم. اینجوری نیست که بدم بیاد از رفت و امد ولی حس میکنم وقتی من هی بگم باشه بریم باشه بریم و چیزی نگم میشه عادتش . دوست ندارم این عادتش بشه همین