2777
2789
خب پس مشکل از خودشونه و چیه من نمیدونمممکنه تحریک از سمت خانواده خودشون شده باشن نمیدونماونو خودتون ...

خونوادش آره میدونم باهم مشکل داشتیم با مامان وخواهراش ولی یه مرد اگه واقعا خانوم شو بخواد یعنی بخاطر حرف خونوادش میره همچین کاری میکنه

خونوادش آره میدونم باهم مشکل داشتیم با مامان وخواهراش ولی یه مرد اگه واقعا خانوم شو بخواد یعنی بخاطر ...

بله اگه اولویت اولش خانوادش باشه بله 

بعضی ها هم متاسفانه دهن بین هستن 

به حرف خانواده خودشه بیشتر تا همسرش

@__mahyar

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونوادش آره میدونم باهم مشکل داشتیم با مامان وخواهراش ولی یه مرد اگه واقعا خانوم شو بخواد یعنی بخاطر ...

با هم حرف بزنید ببینید مشکل اصلی کجاست چیه.

به دور از جنگ و جروبحث 

طلاق همیشه اخرین گزینه هست.

اونم ضربه اش رو شما بیشتر میخورید و بچه ای اگه دارین.

طلاقم خدایی نکرده بگیرید باید پشتوانه مالی داشته باشید و حمایت خانواده خودتون رو و همچنین یه سر پناه

طلاق گرفتن شرایط داره و میگم ضررش بیشتر به خانوما میخوره

@__mahyar

نمیدونم سر یه بحث کوچیک که اومده بودم قهر تصمیم گرف جدا بشیم

ببین الان دلخورین از هم اینطوری تصمیم نگیرین اونم سر ی بحث کوچیک 

وقتی همو دوست دارید یکم فکر کنید به همدیگه.

شوهر من همیشه میگه هروقت خواستی بدون من باشی به این فکر کن ببین ی ساعت میتونی بدون من تحمل کنی؟

چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست با شلوار گل گلی🤣🎀✨️

نمیدونم سر یه بحث کوچیک که اومده بودم قهر تصمیم گرف جدا بشیم

شاید داره لجبازی میکنه یه قرار باهاش بذار برید دوتایی باهم حرف بزنین 

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

همسر من بعد از ۱۰ سال قشنگ معلومه تازه قدرم رو دونسته و شدید وابسته شده و دوسم دارهحمایت بی قید و شر ...

عزیزم میشه بگی چکار کردی که تغییر کرد؟

داستان زندگیمو اگه میتونی بخون تو تاپیکام هست اگه زحمتت نیست تا بفهمی زندگیم در چه حدیه

شوهر تو از اولش دوست نداشت یا دوست داشت ی مدت بد شد دوباره خوب شد؟؟؟

عزیزم میشه بگی چکار کردی که تغییر کرد؟داستان زندگیمو اگه میتونی بخون تو تاپیکام هست اگه زحمتت نیست ت ...

راستش پای همه چیزش وایسادم

دوست داشتنش از رو هو س برا ازدواج بود

سنش کم بود اصلا درک نمیکرد

و کم کم که هوسش خاموش شد خیلی خیلی بد شد

و یه کارهایی کرد که اگه هر کی جای من بود به هیچ عنوان باهاش برنمی گشت

من یه چیزی رو از زندگی مشترک فهمیدم باید صبور باشی نباید بخاطر هر چیزی جنجال کنی

مردها زن باگذشت و صبور دوست دارن

اصلا زن اسطوره ی گذشت و فداکاریه که متاسفانه الان جوون ها این عقاید رو مسخره می کنن

مطمئن باش هیچ مردی نمیگه خر بود نفهمید دور از جون میگه فهمید بخاطر من گذشت البته باید یه اشاره ای به موضوع بکنی و رد بشی مثلا من همیشه اینجور مواقع میگم حواسم هست اما خب....

دگ هیچی نمیگم

دستش شکست با اینکه خانواده اش نگاهشم نکردن من حموم میبردمش وظیفه بودا اما نه برای زنی که هفته قبلش یه جوری با همون دست زدیش که تا سه روز اسمشم یادش نمی اومد

اینا گذشت تا بالاخره فهمید کی تو روزای سختش بود و کی نبود

الان هر چی بخره به اسم من میخره

خانواده ش خودشون رو پار ه می کنن میگه درک مهم تویی

❤خدایا شکرت

عزیزم میشه بگی چکار کردی که تغییر کرد؟داستان زندگیمو اگه میتونی بخون تو تاپیکام هست اگه زحمتت نیست ت ...

من تاپیکت رو خوندم

به نظرم خودت مقصری

دگ یلدا چیزی نیست بخوای ناراحتی پیش بیاری

من بخاطر شوهرم از خانوادم گذشتم

بخاطر همون اونم الان برا من از رو همه رد میشه

نمیگم ما کار درستی کردیم نه غلطه هر کی جای خودش

اما شرایط ما بدجور بود یعنی اگه نمیگذاشتم باید از زندگی میگذشتیم چون خانواده هامون فشار میاوردن مارو بهم بزنن

❤خدایا شکرت

من تاپیکت رو خوندمبه نظرم خودت مقصریدگ یلدا چیزی نیست بخوای ناراحتی پیش بیاریمن بخاطر شوهرم از خانوا ...

تاپیک داستان زندگیمو گفتم بخونی عزیزم

به هر حال شوهر تو قدر شناسه مال من قدر همه عالمو میدونه بجز من فقط دست من براش نمک نداره متاسفانه

من با خانوادش مشکلی ندارم

فقط میخوام بهم علاقه مند بشه و دیگه هرگز خیانت نکنه

همین😔 هرچند شبو روز حرف طلاق میزنه همشم میگه بخاطر بچه طلاقت نمیدم چون نمیخوام آواره بشه