2777
2789
عنوان

دماغ ترند

362 بازدید | 33 پست

واقعا دماغ که یکم قوز داره ترند ۲۰۲۶شد

اگ اینجوری من ترند ترینم☹️😂

یه قوزع ملایم دارم 

یه ویدویم دیدم زنه میگفت الان میان قوز ندارن قوز دار میکنن ؟راسته حالا یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

خدا رو شکر من بدون عمل ترند شده 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

نگفتم زشت و قشنگه سوال کردم

دست نزنید پس 

کلا مدبه سوی نچرال بودن میره نه قوزبینی اگه توجه کنی مدلینگ هاهم بیشتریابدن گن وباشکم پهلومیان جلوی دوربین یامثلا آرایشگرا فیلتروورمیدارن فیلم میزارن ازآرایشون 

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🥺😣شادی روحش صلوات