2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونو یه بوس کن خوب شه.خسیس نباش دیه چیه اخه😄من زن سابق شوهرمو مث سگ کتک زدم هیچ گوهی نخورد ناخن هاش از ریشه کنده شده بود چه برسه یه ذره کبودی

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

نه

باید بری تشکیل پرونده بدی و برگه از کلانتری بگیری بری پزشک قانونی

حوصله کاراش رو داری برو انجام بده

سر چی بوده؟چطوری ایجاد شده؟

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
اونو یه بوس کن خوب شه.خسیس نباش دیه چیه اخه😄من زن سابق شوهرمو مث سگ کتک زدم هیچ گوهی نخورد ناخن هاش ...

اونم می تونسته ازت شکایت کنه خودش نکرده

شکایت می کرد بدجوری گیر بودی

چجوری زدی که ناخناش در اومد🤐

نمیدونم.بره از ناخن کارش انتقاد کنه یادم بگیره وقتی جون نداره با دوستاش نره دعوا😄🤣۱۰ تا پسر از زیر دستم دراوردنش انتقام خیلیارو گرقتم

چرا زدیش؟

یه بچه مشترک دارن با شوهرم.بچه رو با دوس پسرش برده بیرون.اومد باز دنبال بچه التماس کرد بزار ببینمش قبول کردم ک شب بیارتش خونه و نیاوردش.منم رفتم دنبال بچه ریختن سرم منم نامردی نکردم تا خوردن زدمشون ابرو براشون نزاشتم تو محل

یه بچه مشترک دارن با شوهرم.بچه رو با دوس پسرش برده بیرون.اومد باز دنبال بچه التماس کرد بزار ببینمش ق ...

آهان پس دفاع از خودت بوده

خوب کردی،زدن خوردن دمت گرم

شکایت کرد دستش جایی بند نشد

بلد نبوده چطوری شکایت کنه وگرنه حسابی هم بند میشد

البته الان که تعریف کردی در مقابل زدن اونا زدی میگم خوب کاری کردی زدن خوردن

آهان پس دفاع از خودت بودهخوب کردی،زدن خوردن دمت گرم

فک کنم کچل شده چون موهاش کامل دور دستم بود یه دستمم ب موها دوستش.مردم از دستم درمیاوردنش باز میرفتم سراغش.اون شب خیلی عصبانی بودم خیلی.تقاص این بچه رو گرفتم سالها بود دوس داشتم اینو بزنم