2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من چند ساله فیبروز کردم تازه ترمیم هم نرفتم خیلی قشنگ و طبیعی هست

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

درد ک نه بی حسی میزنه آره بگو اسپرت برات دریباره♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

من چند ساله فیبروز کردم تازه ترمیم هم نرفتم خیلی قشنگ و طبیعی هست

درد نداره که 

راستش من ابرو هام خیلی باریک و کم رنگه پوستمم سبزه هست به نظرت چه مدلی بهم میاد

ما با حقیقت تصادف کردیم،رویاهامون مرد.

درد نداره که راستش من ابرو هام خیلی باریک و کم رنگه پوستمم سبزه هست به نظرت چه مدلی بهم میاد

با بی حسی درد قابل تحملی داره

مرکز ابرویی ک من رفتم وقتی داشت برای من انجام میداد ی خانم سبزه با پوست چرب اومد برای مشاوره 

بهش گفت روی پوستای سبزه و چرب 

جواب ایده الی نداره چون بعد مدتی حالت کبود و پخش میشه 

ولی پوستای گندمی و سفید ک خشک یا نرمال هستن خوب جواب میده 

من گندمی ام ی سال انجام دادم خیلی خوب مونده برام 

هزینش چقده مدونی گلم؟

والا الان فک کنم ۱ میلیون باشه 

درد نداره که راستش من ابرو هام خیلی باریک و کم رنگه پوستمم سبزه هست به نظرت چه مدلی بهم میاد

عشقم باید آرایشگر تخشیص بده چه مدل ابرویی ب چه صورتی میاد اگ صورتت باریکه خیلی پهن نزن