2777
2789
عنوان

وقتی مریضین

100 بازدید | 18 پست

سلام 

شما وقتی مریض شدین همسرتون شما رو می‌بره دکتر یا خودتون میرین؟

من دیروز واقعا حالم بد بود افتضاح بودم 

هر چی می‌خوردم بالا میاوردم از صبح تا شب که رفتم دکتر چیزی نخوردم و کل بدنم درد میکرد....

دانشجوام و خوابگاهی به نامزدم گفتم حالم خوب نیست بیا بریم دکتر. نبرد منو تهش مجبور شدم تنها برم 

حال خودش هم خوب نبود 

بنظرتون توقع بی‌جایی داشتم که منو ببره؟🤦

می‌خوام بهم بزنم باهاش 💔

نامزد رسمیه یا دوست پسر؟

والا ما موقعی که دوست بودیم با همسرم هم ایشون خودش منو میبرد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا این لوس بازیا دیگه چیه خب گاهی وسط یه کاری هستی مثلا فکر کردی اگه کارمند باشی بهت زنگ بزنن بگن بیا میتونه راحت ول کنه بیاد ؟ این چیزا رو هم در نظر بگیر خواهشا گاهی اوقات شرایط شغلی اجازه نمیده

نامزد رسمی نیست ولی دوست پسرم حساب نمیشه یکم بعد میاد خواستگاری

چرا دیگه

وقتی نه به داره نه به باره دوست پسر حساب میشه

خواستگاری رو بنداز عقب اول بشناسش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اگه به خاطر شرایط شغلی نبرده به نظرم درکش کن ولی اگه دلیلش غیر موجه باید بیشتر در مورد لدامه دادن یا ...

حال خودشم خوب نبود دیروز

گفتم می‌بری منو دکتر گفت آره بزا بخوابم یکم بهتر شم خوابید بیدار شد گفت که بابام ماشینو برده با خودش

(ماشین خودش نیومده هنوز)گفتم با اسنپ بیا بریم جواب نداد زنگ هم زدم گفت در دسترس نیست

امروز صبح پیام داد که آنفولانزا گرفتم نرفتم سرکار

من جوابشو ندادم

شیش ماه شده

خیلی زمان کمیه ۶ ماه

حال خودشم خوب نبود دیروزگفتم می‌بری منو دکتر گفت آره بزا بخوابم یکم بهتر شم خوابید بیدار شد گفت که ب ...

پس به نظرم دلیلش موجه بوده دیگه خودشم مریض بوده اگه میومد پیش تو تو هم ازش مریضی رو میگرفتی

من واقعا دیگه توان ادامه دادن ندارمتا همینجا هم خیلی طول کشیده بنظرم

منتظر بودی دو روز بعد دوستی بیاد خواستگاریت؟

تو خیلی سریع صمیمی شدی

توی ۶ ماه اول دوستی یهو توقع دکتر بردن داری من فک کردم چند سال از رابطتون گذشته

یهو اسمشو میذاری نامزد در حالی که خبری نیست

همه چیو بیشتر از اون چیزی که هست عمیق جلوه میدی برای خودت

فک نمیکنی داری اشتباه میزنی؟