2777
2789

195,6تومنه

خب ۱۶بهتره قطعا

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

یدفعه ۱۷ مکس بگیر اختلاف قیمت زیادی نداره با ۱۶ مکس

من رجیستر شده با گارانتیشو‌ خریدم ۲۲۵

درسته گرونه ولی دوربینش واقعا محشره 

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یدفعه ۱۷ مکس بگیر اختلاف قیمت زیادی نداره با ۱۶ مکسمن رجیستر شده با گارانتیشو‌ خریدم ۲۲۵درسته گرونه ...

واقعا دلم نمیاد 200 بدم گوشی

باهاش یه 206 مدل 90 میگیرم عشقو حال🗿💔

یا حسین200 میلیوننن😵‍💫😵‍💫😵‍💫

اره دیگ ۱۶نرمال هفته پیش ۱۱۲خریدم

پرومکس همینه ۲۵۶گیگش البته

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

واقعا دلم نمیاد 200 بدم گوشیباهاش یه 206 مدل 90 میگیرم عشقو حال🗿💔

اخه ماشین نمیدن که با این پول

بدنم همش میشه خرج خرابی

ما ک تو ایران دلخوشی نداریم

اگه دوست داری پولشم داری بگیر بره دل و بزن ب دریا

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
واقعا دلم نمیاد 200 بدم گوشیباهاش یه 206 مدل 90 میگیرم عشقو حال🗿💔

اگه اهل تولید محتوا وکار خاصی باگوشی نیستی نرمال بخر

من خودم کلا نرمال پسندم

ی بار مکس خریدم اونم پشیمون شدم

16 نرمالم خوبهولی با ظاهرش حال نمیکنم 13 نرمال قشنگتره

۱۳نرمالم عالیه دارمش 

اگ نرمال پسندی خوبه

اخه ماشین نمیدن که با این پولبدنم همش میشه خرج خرابیما ک تو ایران دلخوشی نداریماگه دوست داری پولشم د ...

باباعه پولو بده که تو هوا میگیرم

بدبختی دارم با وام و ... میخرم

چرا🥲مکسا خیلی خوشگلنن

خیلی گنده ویقورن

من اصلا خوشم نمیاد زیباییم واقعا ندارن فقط ی دوربین اضافه تر 

ن خوش دستن ن شیک

سلیقه ای دیگه