2777
2789

مهم نیس ارزش ندارن اینا

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا برات نظر اقایون مهمه؟

#خودت‍ باش

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

ببین من یه کانالی اشنا شدم همش راجب این مسائل بود اگه تو هم دوست داشتی برو اسمش اریناز هستم بود گفت اقایون اینجوری نیستن با بی محلی عاشق بشن مثلا وقتی بهشون زنگ میزنی تو اول قطع کن مکالمه خیلی کوتاه داشته باش باهاشون مثلا روز مرد و تولدشون سنگ تموم نذار تونستی یه کادو خشک خالی بگیر نتونستی از پشت تلفت بهش بگو تولدت مبارک بعدش زود خداحافظی کن قطع کن میگفت به اقایون اصلا و ابدا نگین عشقم یا خودتونو لوس نکنین جلوش نهایتش بگین عزیزم وقتی هم پیشتون عه خیلی باهاش خوب رفتار کنین و لی پشت تلفن زیاد طول ندین شما باشین که قطع میکنین میگفت گوه میخورن مردا به ظاهر نگاه نمکنن اتفاقا ظاهر براشون خیلی مهمه به خودتون زیاد برسین خیلی محتواهای جالبی داشت 

ببین من یه کانالی اشنا شدم همش راجب این مسائل بود اگه تو هم دوست داشتی برو اسمش اریناز هستم بود گفت ...

اخه اصلا چرا باید خودمونو به خاطر خوشامد اقایون تغییر بدیم؟

اونا باید مارو همینجوری که هستیم بپذیرن

مگه خود واقعیمون چشه؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
اخه اصلا چرا باید خودمونو به خاطر خوشامد اقایون تغییر بدیم؟اونا باید مارو همینجوری که هستیم بپذیرنمگ ...

نه قرار نیست ما بریم ژل بزنیم و فلتن کنیم همینی که هستیم ولی به خودمون میرسیمم ادکلن میزنیم اتفاقا میگفت چند نوع ادکلن قاطی کنید بزنین بوی بدنتون خاص میشه هیچکس مثل شما نیست یا اکسسوری استفاده کنی ناخن بکاری یا لاک بزنی مدل مو هاتو تغیر بدی رنگ کنی لیزر بری 

نه قرار نیست ما بریم ژل بزنیم و فلتن کنیم همینی که هستیم ولی به خودمون میرسیمم ادکلن میزنیم اتفاقا م ...

ببین منم موافقم ک ادم باید بخودش برسه بهترین ادوکلنارو بزن بهترین لباسارو بخر اما برای دل خودت ن برای جلب نظر اقایون

ببین منم موافقم ک ادم باید بخودش برسه بهترین ادوکلنارو بزن بهترین لباسارو بخر اما برای دل خودت ن برا ...

قطعا برای دل خودت چون اون خانمه میگفت اگه مردا بفهمن واسه اونا ارایش کردی باهات بد رفتار میکنن مغرور میشن باید خودت تو الویت باشی همیه 

قطعا برای دل خودت چون اون خانمه میگفت اگه مردا بفهمن واسه اونا ارایش کردی باهات بد رفتار میکنن مغرور ...

🌱💖