2777
2789
عنوان

کنکوریای که فیلم درسی میبینن

80 بازدید | 13 پست

توی ی روز ممکنه مشاور یا خودتون توی برنامه تون هر 3 درس و فیلم بزارید؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام وقت بخیرراستش من فیلم نمی بینم درسنامه میخونم ولی شده مشاورم دو درس رو داخل یه روز بذاره یه مشک ...

سلام 

بگو گل

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

سلام بگو گل

ببین من خیلی از برنامه آزمون و برنامه مشاورم عقب موندم 

هیچی بهش نگفتم 

روم نمیشه بگم 

الان فیزیک دوازدهم ۹ تا درسنامه فصل اول و ۵ تا درسنامه فصل دوم مونده 

شیمی دوازدهم فصل اول هشت درسنامه و از فصل دوم هم ۱۲ تا درسنامه مونده 

زیست دوازدهم از فصل اول گفتار سوم نه صفحه درسنامه و از فصل دوم گفتار سوم ۱۰ صفحه درسنامه و از فصل سوم بیست صفحه درسنامه مونده 

ریاضی هم درسنامه مثلثات و با معادله نامعادله خوندم درسنامه تابع و حد مونده 

تست هم به تستای برنامه نرسیدم 

دهم هم از اول مهره با اینکه داخل برنامم بود با زمین هیچی نخوندم 

کلی عقبم 

چی کارش کنم 

ببین من خیلی از برنامه آزمون و برنامه مشاورم عقب موندم هیچی بهش نگفتم روم نمیشه بگم الان فیزیک دوازد ...

یا راست شو بگو

با مشاور تو عوض کن 

چون هی مجبوری دروغ بگی ،هی فرصت‌ جبران از دست میدی 

اون هی برنامه جلوتر میده. تو هی عقب تر میوفتی

الان باید ی برنامه مختص به خودت بهت بدن که فرصت جبران داشته باشی 

بعدش الان به نظرم پیگیریش نسبت به قبل کم شده 

متوجه شده به برنامش نمیرسم

همش تقصیر مدرسه کوفتیه

قبلاً گزارشکارهام رو هر روز چک می کرد 

الان هر دو سه روز یه بار چک میکنه

هر چند که صبح تا ظهر مدرسه هست مطمئنم چون در اصل مشاور مدرسه هستن ولی خب احساس میکنم نسبت به من دلسرد شدن 

بعدش الان به نظرم پیگیریش نسبت به قبل کم شده متوجه شده به برنامش نمیرسمهمش تقصیر مدرسه کوفتیهقبلاً گ ...

بهتره عوضش کنی 

یا راست شو بگوبا مشاور تو عوض کن چون هی مجبوری دروغ بگی ،هی فرصت‌ جبران از دست میدی اون هی برنامه جل ...

نمیتونم مشاور رو عوض کنم این دومین مشاورمه

خیلی کارش خوبه نمیخوام از دستش بدم 

دروغ که نمیگم اصلا همون چیزی که داخل برنامه خوندم رو واسش میفرستم 

بعدش الان به نظرم پیگیریش نسبت به قبل کم شده متوجه شده به برنامش نمیرسمهمش تقصیر مدرسه کوفتیهقبلاً گ ...

درست پیگیری نمیکنه 

برنامه اش هم دیگه بدردت نمیخوره 

پس موندی چی بشه 

الان جز پول دادن بهش چ نفعی داره برات

نمیتونم مشاور رو عوض کنم این دومین مشاورمهخیلی کارش خوبه نمیخوام از دستش بدم دروغ که نمیگم اصلا همون ...

مگنه میگی ی چیزای و بهش گفتی خوندی ولی نخوندی ؟؟

میتونی. بگی اینارو برات دوباره بزاره تو برنامه چون توشون ضعیف هستی 

درست پیگیری نمیکنه برنامه اش هم دیگه بدردت نمیخوره پس موندی چی بشه الان جز پول دادن بهش چ نفعی داره ...

نمیدونم واقعاً ته دلم خالی شده 

برنامش خوب بود اگه عقب نمیفتادم

الان عقب افتادم به خاطر مدرسه 

مگنه میگی ی چیزای و بهش گفتی خوندی ولی نخوندی ؟؟میتونی. بگی اینارو برات دوباره بزاره تو برنامه چون ت ...

خب نه اون چیزی که خوندم رو واقعا خوندم و داخل گزارشکار فرستادم واسش 

ولی اگه چیزی رو نخوندم اصلا بهش نگفتم 

روم نمیشه بگم اینقدر عقبم