2777
2789
عنوان

الان تو گوشی همسرم فیلم های بد دیدم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا ، منم همین حس داشتم ۳ ماه طول کشید تا بخشیدمش ، و این که اول دست پیش گرفته بکو پس نیوفته گفت ...

منم واقعا نمیتونم ببخشمش هرجور فکرمیکنم برام خبلی سنگینه

برای منی که واقعا چیزی. کم ندارم و کم نذاشتم از این لحاظ ها

اره دقیقا دست پیشو میگیرن پس نیوفتن الان قطعا میاد به من میگه تو چرا چک کردی یبار بحث این چیزا شد برگشت گفت من دیگه سی سالمه این کارا واسه پسرای 16-17ساله است نه من که بدم میاد مثل مامان ها رفتار میکنیا من بچه نیستم

مشخص شد که بچه نیست😑

با چی تصادف کردی ابجی

داداش هستم 😂

با موتور بودم خوردم به ماشین ،  دو تا دندونم لبه ش پرید. رفتم درست کردم ،پشت لبم هنوز کبوده

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

فایده ای ندارهتو هم بهش بگی بیشتر محافظه کار میشه و حواسش رو جمعتر میکنه اثری بجا نذاره....پور ن دید ...

بله درست میگید ولی رابطه ما از این گرم تر نمیشه

دوست ندارم رخت خواب باز کنم اینجا ولی ما هرروز رابطه داریم گاهی سه چهار بار

هم تنوع داره هم بارها باهم راجع به چیزهایی که دوست داریم صحبت کردیم و امتحانش کردیم من خیلی سعی کردم تو این مسائل کم کاری نکنم

و دقیقا هکین ناراحتم میکنه که با وجود این همه چیز چرااا باید اینو ببینه

به روش‌نیار اصلا بهش بگو که هروقت نیاز جنسی داشتی بگو خودم برطرف میکنم شایدم برا زمان پریودیته بنده ...

اگه اینطور باشه که شما میگید بازم توجیه خوبی نیست برای دیدن همچین چیزی

سه روز هم نمیتونه صبر کنه؟ من پریودیم کلا سه روزه 

ولییی اگه به روش نیارم و دلیلش رو حداقا نگه خیلی چیزایی بدتری تو سرم ساخته میشه

حداقل میخوام ازش توضیح بخوام شاید توضیحی داشته باشه

منم واقعا نمیتونم ببخشمش هرجور فکرمیکنم برام خبلی سنگینهبرای منی که واقعا چیزی. کم ندارم و کم نذاشتم ...

شما هر مدل اعتراض کنی  ایشون نگاه میکنه چون ایشون با شماهم نظر نیست جنگ کنی گریه کنی اعتراض کنی با زبون نرم بگی همه مدل رابطه داشته باشی ایشون نگاه میکنه

بله درست میگید ولی رابطه ما از این گرم تر نمیشهدوست ندارم رخت خواب باز کنم اینجا ولی ما هرروز رابطه ...

گلم پو رن دیدن ربطی به کمبود از طرف شما نداره.... یه اعتیاد روانیه، و بزور هم نمیشه کسی رو ترک داد مگه اینکه خودش از درون متحول بشه و نخواد ببینه، اینجور بگم از دست شما 95 درصد هیچکاری بر نمیاد... اون 5 درصد هم میتونین فقط نیازهاش رو برطرف کنین که بیشتر آلوده نشه و غیر مستقیم از مضرات پ ورن دیدن براش بگین و یا داستان رو از دید یه دوست بگین که توی گوشی همسرش پور ن دید و چه تاثیرات بدی روی خانم و رابطشون گذاشت شاید تلنگر بشه و ارتباطش با خدا بیشتر بشه... وگرنه بااااز هم میگم این عمل هیچ ربطی به کم کاری و کمبودی در شما نیس و نه میخواد حس خیانت کنی نه حسادت، متاسفانه به چشم بیماری ای نگاهش کنین که درگیرشه

شما هر مدل اعتراض کنی ایشون نگاه میکنه چون ایشون با شماهم نظر نیست جنگ کنی گریه کنی اعتراض کنی با ز ...

پس عملا برای من فرقی با خیانت جنسی نداره

اگه میخواد نگاه کنه میتونه طلاق بگیره بره تنها ببینه و زندگیشو کنه

چون زندگی مشترک یه درصدش هم رابطه است