2777
2789
عنوان

مهمونی زنونه

468 بازدید | 27 پست

خانوما ماهفت هشت تا خانوم هستیم که دور از خانواده باهم دوستیم و ده روز یه بار نهار خونه یکی دعوتیم

این هفته نوبت منه

به نظرتون چی درست کنم؟

نظر خودم آش رشته و دلمه هست.ذرت مکزیکی هم برای بچه ها.آخه همه شون از آشی که میپزم تعریف میکنن و ظاهراً دوست میدارن😁

میوه و هندوانه و شکلات و چای هم برای پذیرایی 

نظر شما چیه

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

منم میام😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه منم هستم    

تشریف بیارید 😘😘😘

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
منم میام😁

تشریف بیارید 😘😘🌹

تشریف بیارید 😘😘🌹

😘

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خوبه اما اگر بزرگترا هم دلشون ذرت خواست چی؟ میتونی دلمه رو حذف کنی بجاش ذرتو برا همه درست کنی

خب بزرگترها هم میتونن ذرت بخورم خب

زیاد درست میکنم منظورم اینه که بچه دلمه یا اش دوست نداشتن ذرت بخورن دوست دارن بچه ها

منم دعوت کن مهمونی عالی میشه😂

تشریف بیارید عزیزم😘😘😘😘

من هم همین مهمونی رو دادم 

غذا برای ظهر . فیله سوخاری. لازانیا . قارچ سوخاری . پیاز سوخاری . خورش خلال . سمبوسه . سوپ جو . برای نهار بود 

عصرانه هم . شیرینی و شربت و میوه و کاپوچینو .و شکلات  وآجیل بود

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏