2821
2789
عنوان

یه سوال

131 بازدید | 29 پست

به نظرتون بعنوان یه دوست دو نفری که می شناسم یکی پیجش بازه به استوریش ری اکت بدم و اون یکیو فالو کنم امکان داره به خونواده ام برسونن یا فک کنن روشون فاز دارم؟

مردم همه این دوره زمونه متوهمن از من گرفته تا تو 

هرکاری دلت میگه بکن

فقط یه نکنه 

با این همه مشکلاتی که همه داریم

کی میاد به خانواده تو برسونه که تو بهشون ری اکت نشون دادی ؟

تازه اونا می‌خوان واکنش نشون بدی وگرنه نمیذاشتنش تو مجازی

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مردم همه این دوره زمونه متوهمن از من گرفته تا تو هرکاری دلت میگه بکنفقط یه نکنه با این همه مشکلاتی ک ...

قطعا همینطوره

منم می خوام همینکارو کنم کاری که دلم می کنه رو بکنم

حتی از هوش مصنوعیم پرسیدم که نکنه به خونواده امم بگن که گفت مردم الان درگیر زندگی خودشونن کی میاد لو بده حالا

دقیقاااا

قطعا همینطورهمنم می خوام همینکارو کنم کاری که دلم می کنه رو بکنمحتی از هوش مصنوعیم پرسیدم که نکنه به ...

ای خدااااااااااااااااا شکرت مردم قدر نشناسن

منه هوش طبیعی پیششونم

بمن نمیگن

آویزون هوش مصنوعی شدن 🤦🤦🤦🤦

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،

ای خدااااااااااااااااا شکرت مردم قدر نشناسنمنه هوش طبیعی پیششونمبمن نمیگنآویزون هوش مصنوعی شدن 🤦🤦� ...

😂اول از هوش مصنوعی پرسیدم بعدا اینجا مطرح کردم 😂

😂اول از هوش مصنوعی پرسیدم بعدا اینجا مطرح کردم 😂

تا یه مغز متفکر مثه من هست 

از هیچ انسان و حیوان دیگه ایی نپرس‌

هعی 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز