2777
2789
عنوان

برادر شوهرم خیلی رووومخه

858 بازدید | 44 پست

🤣🤣🤣رفتیم بیرون هممون صبحونه گفتیم املت بزنیم برادر شوهرم گفت من درست میکنم من گفتم نه من بلدم من درست میکنم گفت نخیر تو املتت بدمزست گفتم غلط کردی تاحالا نخوردی گفت باشه تو درست کن منم املت و درست کردم و گذاشتم و همه خوردیم ظرفاش و شستیم داشتیم تاب می‌خوردیم یهو شوهرم یه قوطی برداشت گفتم اون چیه گفت روغنه یه تخم مرغ بزنم هنو گشنمه تا ناهار میمیرم دید من چشام گرد شده گفت چیه گفتم تورو خدا دوباره بگو اون چیه گفت روغن خندیدم خندیدم اینا همه گفتن چیه گفتم تو املت روغن نریخته بودم همشون حالت چندش گرفتن و خندیدم ......اون ماجرا تموم شد الان می‌خوام چیزی بپزم روغن و میاره میده دستم این و بگیر یادت نره باز رفتیم خونه خاله شوهرم از دور صدا میزنه زنداداش روغن یادت نره یعنی دیگه رو مخمه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینجوری که تعریف کردی با هم راحتین و شوخی دارین اونم داره شوخی میکنه

خییییلی خیلی تکرار می‌کنه انگار میخواد به همه بگه آره راحتیم ......ولی همش میگم چه غلطی کردم گفتم 🤣🤣🤣🤣

شخصیتا با هم فرق میکنه من خودم راحتی و شوخی با برادرشوهرو نمیپسندم اصلنم مذهبی و محجبه نیستم ولی خوشم نمیاد

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

املت بدون روغن چطوری پختی؟ 

اگه پیازداغ کردی که چطوری پیاز بدون روغن سرخ شد؟ 

اگرم منظورت تخم مرغ ربی بود بازم چطور تخم مرغا نچسبید به تابه؟ 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

دید جنبه ات بالاس باهات شوخی کرده ناراحت نشو..اما من خودم به شخصه با برادر شوهرم هیچ شوخی نمیکنم خوشم نمیاد... والا شوخی نمی‌کنیم برادرشوهر خان و همسرش پشت سرم صفحه میذاره

وصال او ز عمر جاودانه به   خداوندا مرا آن ده که آن به

سلام عزیزم میشه برنامه میلی رو نصب کنید که به هر دو طرف ۱۰ میلی طلا هدیه بده :)💛 

برنامه مفید و معتبریه نرخ طلا رو نشون میده و هم برا پس انداز و سود طلا عالیه خودم خیلی وقته استفاده میکنم ، برا نصبش اگه حتما کد دعوت بزنی به هر دو نفر ۱۰ میل طلا یعنی۱۰۰ هزار تومن هدیه میده و میتونی درجا نقدش کنی و بیاد تو حسابت

دوست داشتی کد دعوت منو بزن به هر دومون هدیه بده milli-aibtq :)❤

🦁🌞💚🤍❤️