2777
2789
عنوان

مریضی بچه

98 بازدید | 14 پست

پسرم پونزده ماهشه ویروس گرفته،صبح بردم دکتر استامینوفن ازیترو مایسین و بایه شربت دیگ برا سینه داد،الان دوبار ازیترو‌ماسین دادم دوبارشم درجا بالا اورده یعنی نفسش رفته قشنگ موندم چیکار کنم،اصلا قبلش استفراغ نداشت اما هرموقع اینو دادم همون ثانیه بالا اورده زنگ زدم دکترش گفت بعدش بلافاصله شیر خشک بده طعم دهنش عوض شه ولی امتحان کردم همینجوری میشه،چیکار باید بکنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ازیترومایسین خیلی داروی تلخی هست از هر شرکتی هم باشه حتی خارجیشو من گرفتم مزه زهرمار میده اکثر بچه ها بد میخورن . از دکترش بپرس اگه امکانش هست سفیکسیم ۱۰۰ بهش بده. طعمش شیرینه و بچه خیلی راحت میخوردش. من از وقتی دکتر پسرم داروشو عوض کرد و به جای ازیترو مایسین بهش سفیکسیم میده دیگه از کابوس دارو دادن راحت شدم . 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

من دخترم اینجوری بودداروکه میخوردعق میزدهمه رومیوردبالا

باشکم خالی بهش میدادم بعدم همین که میخورد کاری میکردم حواسش پرت بشه دست میزدم براش سرش روگرم میکردم که نیاره بالا

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
عزیزم ازیترومایسین خیلی داروی تلخی هست از هر شرکتی هم باشه حتی خارجیشو من گرفتم مزه زهرمار میده اکثر ...

اره احتمالا همین کارو کنم قبلا یکبار سفسکیم دادم اصلا اینجوری نشد

من دخترم اینجوری بودداروکه میخوردعق میزدهمه رومیوردبالاباشکم خالی بهش میدادم بعدم همین که میخورد کار ...

اصلا ب اونجا ها نمیکشه همین ک قورت میده درجا بالا میاره هم شکم خالی دادم هم بعد غذا جفتش اینجوری شد احتمالا عوض کنم

[QUOTE=402654418]همشو یه جا نده.چند قطره بده چند دقیقه صبر کن دوباره چند قطره دیگه.میتونی بینش بهش آبم بدی.اینجوری با ...[/QUOTE

کم کم‌دادم‌همون ثانیه ک‌میخوره بر میگردونه

انفولانزاعه لعنت بهش من خودم یه هفتس درگیرم پسرمم دیشب حالش بد شد دوبار بالا اورد

اره منم جفتمون از دیروز اینجوری شدیم ولی پسرم بچست ترجیح میدم من صدبار بگیرم اون یکبار نگیره برای اولین بار تبش رفت رو ۳۸ونیم خیلی ترسیدم

اره منم جفتمون از دیروز اینجوری شدیم ولی پسرم بچست ترجیح میدم من صدبار بگیرم اون یکبار نگیره برای او ...

اگه میبینی تبش زیاد میره بالا هنوزم استفراغ میکنه ببرش براش امپول بزنن