2777
2789

دوستان میلی جایزه دعوت داره میده 😍😍😍

ده سوت معادل110 تومان

توی بازار برو برنامه میلی گلد رو دانلود کن یا سرچ کن میلی تو گوگل

کد معرف

milli-ftei8

رو وارد کن

و هدیه دعوت بگیر

حتما کد رو بزن

milli-ftei8

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش به یه نیازمند کمک میکردن به جای اینکارا

حج واسه کسی که توانایی مالیشو داره واحبه و باید بره 

کمک به نیازمند به جای خود انجام دادن اعمال واجب هم به جای خود 

خیلی عذر میخوام 

ولی چرا این حرف رو به کسایی که پولشونو صرف سفرهای خارجی میکنن و میره دور دور نمیزنین؟ 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
حج واسه کسی که توانایی مالیشو داره واحبه و باید بره کمک به نیازمند به جای خود انجام دادن اعمال واجب ...

چون کسی که خیلی با ایمانو با خداست باید به دیگران در حد توانش کمک کنه ....مگه نمیگن مسلمونا باید هوای همو داشته باشند...نه اینکه صرفا برای خود نمایی برن اونجا بهشون بگن حاجی .....به اونایی که میرن خارج نمیگن خارجی 😉خخخ

چون کسی که خیلی با ایمانو با خداست باید به دیگران در حد توانش کمک کنه ....مگه نمیگن مسلمونا باید هوا ...

حالا کی گفته که اونایی که میرن مکه برای خودنماییه؟ 

شما از کجا میدونی میدونی اونایی که میرن مکه به بقیه کمک نمیکنن؟ 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
حالا کی گفته که اونایی که میرن مکه برای خودنماییه؟ شما از کجا میدونی میدونی اونایی که میرن مکه به بق ...

ریپلای نکن . حوصله حرف زدن با تورو ندارم....آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است