|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE
لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه زمانی عشق رواز ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشوجلوم بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم توهم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین
یه زمانی عشق رواز ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشوجلوم بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم توهم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین
خب میگن بینی تا ۲ سالم ورم داره به اینا که میگن نتیجه نهاییه توجه نکن با توجه به نوع بینیت که گوشتی بوده یا استخونی پوستش ضخیم بوده یا نازکمدت زمان نتیجه نهایی متفاوته
اون جوری که میخاستم نشد بینیمو نوکشو گوشتی کرده انگار اصن دوسش ندارم
خب میگن بینی تا ۲ سالم ورم داره به اینا که میگن نتیجه نهاییه توجه نکن با توجه به نوع بینیت که گوشتی ...
من دوساله منتظرم ورم بره
دوسال یکم زیاده ولی دخترعموم میگفت بینیم تا ۷ ۸ سال قرینه نبود بعدش خوب شد
اره منم اینو زیاد شنیدم ک زمان زیادی میبره تا فرم نهاییشو نشون بده بخصوص تو نوک ک ورم دیرتر میره دلخوشم ب این آخه داخل سوراخ بینیم کنار پرها ورم داره ک قابل دیده و سوراخهای نامتقارن