2777
2789
عنوان

دلم برای این ویو تنگ شده 📸

468 بازدید | 32 پست

نگاش کنید 

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

💔

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما که این روزها اصلا کوه نمی‌بینیم کوه تو دود گم شده 😭

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

چه خوشگل

یادش بخیر الان یه چیکه برف هم نیست

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

آبجی من خيلی میترسم از بی آبی 😭😭😭😭😭😭

منم 😭😭 

بی آبی 

جنگل‌های سوخته 

ایران 💔

ما که این روزها اصلا کوه نمی‌بینیم کوه تو دود گم شده 😭

همش هواشناسی نگاه می‌کنم ببین یه ابری چیزی نمیاد

همش هواشناسی نگاه می‌کنم ببین یه ابری چیزی نمیاد

گفتن وسط آذر بارون داریم به امید آن روز 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

پریروز شهر ما هوا حسابی ابری شده بود. ابرهای سیاه و پرتراکم 

یه نم کوچولو در حدی که روی شیشه ماشین دیده بشه زده شد 

انقدر ذوق داشتم گفتم خدایا شکرت بالاخره یه بارونی می‌خواد بیاد 

شب هوا نیمه ابری شد 

صبح آفتاب 😐

نه بادی وزید نه چیزی 

این ابرا چی شدن؟؟؟ من دیگه مخم نمیکشه. 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

پریروز شهر ما هوا حسابی ابری شده بود. ابرهای سیاه و پرتراکم یه نم کوچولو در حدی که روی شیشه ماشین دی ...

واقعا همین ویو همینطور شد هوا سیاه سنت ک‌هها 

به ساعت بعد چنان آفتابی شد انگار نه انگار ابری بود