2777
2789
عنوان

استرس عروسی

2973 بازدید | 40 پست

بخدا از استرس دارم میمیرم همش میترسم اتفاقی بیفته چیزی شه هنوز کارتها رو پخش نکردم خونه رو هنوز تمیز نکردیم خریدها مونده همه کارهام مونده شوهرم هم میگه شب کن تو مرخصی انجام میدیم دارم میمیرم حساس شدم با شوهرم هم زود زود دعوا میکنم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پریود هم نشدم قرار بود چهاردهم بشم میترسم این هفته شم 

من دقیقا رو صندلی ارایشگر پری شدم درحالیکه موعدم دوهفته بعدش بود پرئودامم تنظیم بود 

هیجان هورمونا رو به هم میریزه حتما نوار بهداشتی همرات باشه

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

وا😐😐 دختر از این زمان لذت ببر  من دم دمای عروسی رو ابرا بودم  کاراتم با برنامه ریزی ا ...

دست خودم نیست

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
رنگ مو هم انتخاب نکردم دارم میمیرم اونقدر گریه کردم

سلام عزیزم مبارکتون باشه توکل کنین به خداوند برای آرامش دلتون دعا کنین صلوات بفرستین ایشا...سفید بخت شین 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

همه همینن.ناراحت نباش.انرژی منفی نده.سعی کن عروسیت بهت خوش بگذره.کارها هم بشین بنویس.کارهایی که مهمت ...

شوهرم میگه صبر کن برای مرخصی 

سلام عزیزم مبارکتون باشه توکل کنین به خداوند برای آرامش دلتون دعا کنین صلوات بفرستین ایشا...سفید یخت ...

مرسی فدات