2777
2789
عنوان

به دختر عمه م چی بگم اخه

159 بازدید | 8 پست

بچه ها دختر عمه ام از اون حسودای پلاستیکیه چن بار هم بخاطر شوهرم قلبمو شکسته بخاطر همین زیاد باهاش ارتباط ندارم ولی الان بچه اش سقط شده و مامانم میگه گناه داره یه زنگ بزن حالشو بپرس خودم اصلا دلم نمیخاد بنظرتون بزنگم؟ 

نه همون بهتر اسمتو توی این شرایط رو گوشیش نبینه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نزن حاشو بدتر میکنی حال خودتم بدتر میشه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

زنگ نزن چون الان فکر میکنم تو حالیه که نتونه جواب بده بهش پیام بده شرایط سختیه

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

زنگ نزن چون الان فکر میکنم تو حالیه که نتونه جواب بده بهش پیام بده شرایط سختیه

دلم نمیخواد از شرایط بد کسی خوشحال بشم ولی واقعا قلبمو شکسته به معنای واقعی خودشو از چشم انداخت همون پیام هم زیادیشه بخاطر مامانم گفتم فقط

دلم نمیخواد از شرایط بد کسی خوشحال بشم ولی واقعا قلبمو شکسته به معنای واقعی خودشو از چشم انداخت همون ...

همون پیام کافیه عزیزم 

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن