2777
2789
عنوان

سکسکه جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه میگن جنینی سکسکه میکنه دیگه یعنی ریه کامل بخاطر همون سوال شد برام منم کوتاهی سرویکس دارم ۲۹ هفته ...

عزیزم اینایی که گفتی ربطی بهم نداره الکی اینقدر استرس واسه خودت درست نکن این فکرا چیه. آمپول هم زدنش خیالت راحت‌تر میکنه همین 

بله دقیقا تو مسائل بارداری ادم بی تجربه نباید نظر بده مگ ماما باشه

نه اخه برا نظر نیست میخوام تجربه رو بدونم من دختر خودمم سکسکه داشت ولی نه در این حد کم بود بعدم به امپول ریه نکشید الان عوارضش که خوندم حقیقت تو دوراهی قرار گرفتم 

من الان اونقدر زیاد شده هر سه ساعت نزدیک ده دقیقه یه رب سکسکه میکنه

ببین سکسکه رفلکس طبیعی جنین و نشون میده که نفس کشیدن رو یاد گرفته و داره تمرین می‌کنه و به طور مستقیم به بالغ بودن ریه نوزاد ربطی نداره مثلاً یه جنین 30 هفته هم سکسکه می‌کنه ولی ریه‌اش کامل نیست. سکسکه روند طبیعی هر انسانه.

شما اگر احساس کردی حرکات بچه داره کم میشه یا اگه دیدی کل امروز در حال سکسکه بود برو دکتر یه معاینه ضرر نداره 

برای منم دوبار در روز سکسه میکرد هفته های اخر قشنگ شکمت تکون میخوره الانم که به دنیا اومده و سه ماه ...

منکه خواب ندارم اصلا بسکه شکمم تیک میزنه دقیق هر دوسه ساعت یه بار اینجور میشم 

با دکترتون مشورت کنید ایشون بهتر میتونن راهنماییتون کنن

چیزی که ایشون میگه میگن که این مهم نیست اگر حرکات کم نشه اگه همزمان کم بشه بده من بیشتر شک داشتم نکنه ربط به ریه داشته باشه