2777
2789
عنوان

سکسکه جنین

339 بازدید | 33 پست

با سلام دوستان لطفا راجع این پست فقط دوستانی نظر بدن که تجربشو دارن 

میخوام بدونم کسی بوده جنینش زیاد سکسکه کنه و چند هفته دنیا اومده و آیا امپول ریه زده یا نه و اینکه وقتی امپول رو زده آیا مشکل پیش اومده یا نه لطفا جواب بدید ممنون میشم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دختر من خیلی سکسکه میکرد مخصوصا شبا

هفته های آخر وقتی سکسکه میکرد ، من حالت تهوع می‌گرفتم انقد ک دلو روده‌م تکون میخورد😅

آمپول ریه اصن نزدم

هفته 41 بدنیا اومد. هیچ مشکلی هم نداشت

سکسکه ربطی به آمپول ریه ندارهمن آمپول ریه زدم چون دهانه رحمم باز شده بود۳۶هفته زایمان کروم

اخه میگن جنینی سکسکه میکنه دیگه یعنی ریه کامل بخاطر همون سوال شد برام منم کوتاهی سرویکس دارم ۲۹ هفته هستم گفتن شاید نیاز به امپول ریه باشه از عوارضش میترسم شمام تعداد سکسکه هاش زیاد بود؟

اخه میگن جنینی سکسکه میکنه دیگه یعنی ریه کامل بخاطر همون سوال شد برام منم کوتاهی سرویکس دارم ۲۹ هفته ...

سکسکه هیچ ربطی به این چیزی ک میگی نداره

۲۹هفته هم ریه کامل نیست

اگر دکترت برات تجویز کرده مجبوری بزنی

اخه میگن جنینی سکسکه میکنه دیگه یعنی ریه کامل بخاطر همون سوال شد برام منم کوتاهی سرویکس دارم ۲۹ هفته ...

عزیزم طول سرویکستون چنده؟؟

عزیزای دلم میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید❤

من زدم مشکلی هم پیش نیومد خداروشکر

هفته ۴۱ هم زایمان کردم

سکسه جنین نمیدونم

ولی نوزادا معمولا سکسکه میکنن

مادر بزرگای ما میگن راه روده و معدشون داره باز میشه😅

سکسکه بخاطر اینه ک داره چاق میشه وبزرگ ربطی نداره ب ریه اینا.اکثر ا مخصوصا علم پزشکی اینو رد میکنه ک سکسکه باعث چاقی میشه،ولی من ب صراحت میگم بدون شک سکسکه نشون دهنده اضافه کردن وزن هستش