2777
2789
عنوان

شل شدن یکی درجه های قلب

47 بازدید | 7 پست

یکی بگه تورو خدا  خطرناکه 😭😭😭

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

نه خطرناک نیست فقط اگر خواستی جاییتو جراحی کنی به جراح بگو( اونم من یادم رفت بگم) کلا خطری نداره. شه ...

من ادم ضعیفیم میمیرم بخدا تازه هنو نو بیمارستانم گف برو فوق متخصص شاید اصلا چیزی نباشه ولی گریم بند نمیاد

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم دریچه عزیزم؟ میزان افتادگیش چقدره؟ 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

کدوم دریچه عزیزم؟ میزان افتادگیش چقدره؟

نکف بم گف برو فوق متخصس

نکف بم گف برو فوق متخصس

ان شاءالله خفیفه عزیزم نگران نباش

یعنی یکی غیر از متخصص قلب اکو کرد؟ 

رفتی پیش متخصص بهم خبر بده 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

من ادم ضعیفیم میمیرم بخدا تازه هنو نو بیمارستانم گف برو فوق متخصص شاید اصلا چیزی نباشه ولی گریم بند ...

والا کل خونواده ما هم ضعیفه. هزار جور مشکل استخونی  و خونی دیگه هم داریم و بینهایت لاغر. ولی شلی دریچه چیز خاصی نیست که بشینی گریه کنی. اگه دلت از یه جای دیگه پره گریه کن ولی به شلی ربط نداره چون واقعا چیزی نیست😒

والا کل خونواده ما هم ضعیفه. هزار جور مشکل استخونی و خونی دیگه هم داریم و بینهایت لاغر. ولی شلی دری ...

درد دارم اخه