2777
2789
عنوان

یه پسره بود

185 بازدید | 22 پست

که خواستگارم بود(۱۲سال از من بزرگتره )یه سال چند بار اومد اما نشد دفعه آخری هم رفت با یکی عقد کرد چند ماه پیش، من ی وقتایی دلم میخواستش که برگرده دو هفته پیش چند تا استوری شو از پیجش دیدم فالوش ندارم (پیجش تقریبا ده هزار فالور داره  منم تقریبا دقیقه های اول میرفتم  سین میزدم استوریاشو)فک کنم متوجه شده الان یه هفتس که پیجشو نه باز کردم نه استوریشو دیدم  امروز صبح بهم ریکوست داده( چند وقت قبل از عقدش بهم ریکوست داد اما من قبول کردم ولی خانواده گفتم ریموش کنم) مامانم چند روز پیش واسشون آبگوشت نذری برد مامانش نبوده این اومده دم در لباس تنش نبوده خودشو بدنشو  پشت در قایم کرده بوده مامانم دوست داشت دامادش بشه اما اون روز می‌گفت خوب که نشد ولی مامانم هنوزم پیگیر پسرس

نمیدونم چی فکر کرده اومده باز درخواست داده نظر شما چیه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قیدش بزن به مادرتم بفهمون طرف با یکی دیگه الان هسته

مامانم می‌دونه که عقد کرده همسایه قبلی مون بودن وقتی هنوز من به دنیا نیومده بودم اما امروز با دیدن ریکوستش تعجب کردم منم اشتباه کردم رفتم سراغ استوریاش اما

الان متاهله و کلا مسدودش کن. هیچ جوره نباید هیچ ارتباطی داشته باشی حتی لایک.شمام فراموشش کن

خودش بعد عقدش تا یه ماه منو مسدود کرده بود باز آن بلاک کرد ما حتی همو از نزدیک هم ندیده بودیم نه من کاریش ندارم دیگه

متاسفانه فک کنم تعهد به خانمش نداره ماهای اول هی استوری عاشقانه واسه خانمش میذاشت اما الان نه

به تو ربطی ندارد که متعهد هست یا نه 

عجب فضولی هستی 

بزار زندگیشو بکنه 

اصلا حتی اگه اون پسره خر هم باشه تو چرا خودتو اویزونش کردی و هی چکش می‌کنی و میخوای زندگی همجنست رو خراب کنی

به تو ربطی ندارد که متعهد هست یا نه عجب فضولی هستی بزار زندگیشو بکنه اصلا حتی اگه اون پسره خر هم باش ...

احترامو تو حرف زدن تون نگه دارین من که گفتم شرایطم خوب نبوده بعدم پیجش بازه حالا من نگاه کنم چهار تا دیگه نگاه کنه