2777
2789
عنوان

خیلی حسودی میکنم

105 بازدید | 11 پست

سلاام

وقتی تاپیک های مال سال ۹۵ به قبل رو میبینم با الان مقایسه میکنم عمییییقا به کسایی که قبل تر تو سایت بودن حسودی میکنم...

البته توهین به خودتون در نظر نگیرید ولی به نظرم یه سری واقعا تو سایت آدم های نچسب و بی منطقین

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دقیقا 

تو رو خدا تاپیک آخرمو گزارش بزنید

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک

اصن همه حرف ها و مشاوره ها خواهرانه؛تاپیک ها انرژی مثبت؛ادم ها محترم و مودب...خیلی خوب بود واقعا

اما خداروشکر تاپیک ها بهتر شده قبلا همش دعواهای زنو شوهری بود

کاش اونی ک دوسش داشتم دوسم میداشت:)لطفا جایی نظر میدم جز استاتر کسی دخالت نکنه😊کاربر۹۸/درخواست دوستی نمیپذیرم

همون که برای ابان و در مورد پنکه ... هست؟چشم

آره ممنون 💜

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک