2777
2789
عنوان

انقدر راحت نگین سقط

146 بازدید | 16 پست

واقعا هنوز که هنوزه بعد این همه وقت با این ماجرا تو این سایت و بیرون کنار نمیام 

اصلا در ذهن من چنین چیزی امکان نداشت که زن متاهل که شوهر داره و شرایط به هرحال معمولی یا کمی سخت سقط کنه فقط چون‌نمیخواد.  بعد دیدم خیلی راحت یعنی به راحتی اب خوردن میگن نمی‌خواهیم و سقط میکنن . حس بدی دارم ... حس اینکه با یه عده قاتل قوم و خویش ام . هرچی هم به ادم خوبی کنن هرچی ام بگین به تو ربطی نداره تصمیم‌شخصی خودشونه ، باز ته دل ادم یه طوریه .. البته ما که چیزی نگفتیم بهشون . اما دل ادم میگیره ... بگذریم الان منو می‌خورید که چرا اینو گفتی 

پس بگن بچه بیار باهم نون و رب بخورین؟؟ 

طرف پول نداره هوس بارداری شو برطرف کنه بعد بچه بیاره دورهم چکار کنن 

هرچند به کسی همچین توصیه ای نکردم و نخواهم کرد 

اما خود طرفم باید حواسش باشه زندگی شوخی نیست و بچه اینده میخواد

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

سقط🫨😫😩

به سختی گفتم

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

تو نمیتونی تعیین کنی که تصمیمات زندگی بقیه چطور باشه. زشته تا توی تخت مردم هم نظر میدین

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

کاش حداقل جلوگیری کردن رو جدی میگرفتن الان میان میگن با پنج روش جلوگیری همزمان باردار شدیم😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

شلوغش میکنی به نظرم این یه تصمیم‌کاملا شخصیه خودم تو گذشته یه سقط خود خواسته داشتم هزار بارم برگردم بازم همونکارو میکنم تا همین الانم هر بار یادم‌ میفته از تصمیمم راضیم بچه ای که قرار بود بچه طلاق بشه آواره بشه عذاب بکشه هر روز یه داستان داشته باشه خداروشکر که نیست 

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

بچه اگه به دنیابیاد ولی حسرت داشته باشه نون برای خوردن نداشته باشه یروزی سقف بالاسرشونم از دست بدن تو خیابون اواره‌شه چی

من خودم اگه ناخواسته بچه دار شم بدونم نمیتونم نگه دارم بچم قراره اذیت بشه واقعا سقط میکنم با اینکه عاشق بچه ام 

هدی هدیه ای از طرف هادی