2777
2789

من یک همکلاسی داشتم. که رابطه خیلی معمولی داشتیم وهم هم محله ای هستیم

و چون موقع مدارس من میرفتم دنبالش چون خونمون نزدیک هم بود مادر و خواهر برادر هاش میشناخنم. اونم همچنین دیگه دبیرستان تموم شد همو ندیدیم یعتی وقتی ۱۸ سالمون بود از همون موقع دوستم. و مامانش هفته ای دوسه بار تو خوابم میان

خوابم چیز معمولیه که کلا. نشون میده من واون و مامانش دررفت وآمدیم

بعد حدود ۵ سال پیش دوستم داداشم میبینه شمارشو به داداشم میده ک بهش زنگ بزنم.که اینکارو کردم. و بعدش مادرش روضه هاش منو مامانم دعوت کرد و رفتیم

بعدش من طلاق گرفتم سیمکارتم عوص کردم ۸ ساله میگذره. اصلا ازش خبر ندارم

یعنی اصلا برای هردومون مهم نیست زیاد 

زیاد رفیق باز نیستیم چون اگه بود. خونه هردوتامون نزدیک همه در حد ۱۰ متر فاصله میرفتیم بهم سر میزدیم. ولی. اینم بگم مثلا باهمم مشکلی نداریم

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

اینم بگم اون روی داداش من کراش بود منم روی داداش اون ولی اون موقع ۱۵ سالنون بود. وداداش هامون ازدواج کردن

فقط ی حسی میگه. احتمالا. دراینده شاید قراره عروسشون بشم. 

ک باهاشون رفت. امد کنم

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چندان ربطی به ماورا متافیزیک نداذه بیشتر ضمیر ناخودآگاه انسان 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر