2777
2789
عنوان

روند طلاق چجوریه❔

58 بازدید | 11 پست

اگر توافقی نباشه چقدر باید بری دادگاه

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

عسروحرج دارین ؟ دلیل جدای تون

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
عسروحرج دارین ؟ دلیل جدای تون

چی هست؟ بی احترامی قلدری 

چیزی مثل خیانت و کتک و اینا نیست 

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سایت مسیر اقدام کن

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

کفش آهنی پات کن که چند سال باید بری و بیای

واسم مهم نیست طول بکشه فقط میخوام برم اگر توافق کنیم چقدر طول میکشه؟

توافقی فوقش 3 یا چهار ماه . بستگی داره تعداد جلسات مشاوره ای که بهتون میدن چقدر باشه

اتفاقا مشاور لازم دارم حرفای اخرو بزنه 

قبل درخواست میشه جلساتو رفت؟

اتفاقا مشاور لازم دارم حرفای اخرو بزنه قبل درخواست میشه جلساتو رفت؟

میتونی قبل از دادخواست بری هر جا خواستی مشاوره بگیری اما بعد از تقاضای طلاق خودشون ب ی مرکز معرفیت میکنن که باید حتما بری همونجا . مشاوره برای ایجاد سازش بین زن و شوهره و اگه سازش ایجاد نشه و هر دو طرف مصمم به جدایی باشن مرکز مشاوره نامه عدم سازش میده و دادگاه حکم طلاق صادر میکنه

میتونی قبل از دادخواست بری هر جا خواستی مشاوره بگیری اما بعد از تقاضای طلاق خودشون ب ی مرکز معرفیت م ...

مرسی عزیزم 🙏

چی هست؟ بی احترامی قلدری چیزی مثل خیانت و کتک و اینا نیست

پس ازراه  اقدام مهریه و نفقه پیش بگیرین

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.