2777
2789
عنوان

رفتم ادم حوا ثبت نام کردم ی خاستگار اومده برام

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 37 پست
مشهد باشین احتمالش بیشتره شهرای دیگه مراجعه کمتره ولیکن واسطین دیگه هستند معرفی کنم بهتون

وای من اتفاقا دوست دارم مشهد زندگی کنم .ولی الان ۳۰ سالمه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کدوم شهرین؟

شاهرود این سمتی

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

کدوم شهرین؟

شما چطور معرف هستید؟کجا فعالیت دارید ینی

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
شما چطور معرف هستید؟کجا فعالیت دارید ینی

مشهدم. سایت آدم و حوا رو شش هفت سال پیش با تولیدکنندگان یک جلسه جهت همکاری داشتیم دیدمشون ولیکن روش ما سنتیه بدون اینکه دختر مشخصاتش رو تو فضای مجازی بگذره.

مشهدم. سایت آدم و حوا رو شش هفت سال پیش با تولیدکنندگان یک جلسه جهت همکاری داشتیم دیدمشون ولیکن روش ...

اها من بجنوردم سایت رو نمیتونم هضم کنم

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
[QUOTE=402642596]ولی من اکثر خرید و فروشم تو دیواره این چند سال نشده یکی ب عنوان مزاحم پیام داده باش ...

من تماس رو پنهان میکنم فقط چت باز میزادم ولی بازم تا حالا نشده پیاامی بجز در رابطه با خرید برام بیاد شماره ام بخان اول جنسیت رو میپرسم اکثرا شماره ی همسرم رو میدم ولی مطمعن شم خانومه شماره ی خودمو میدم 

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝