تفت که دادی، رنگ گوشت عوض شد، ادویه بزن، زردچوبه، و فلفل و پودر سیر اگه خواستی. باز تفت بده. اینجاش دو راه داره، یا سبزی و بریز و با گوشت و ادویه یکم تفت بده بعد آب بریز که در این صورت قرمه سبزیت از اون سیاها میشه. یا سبزی نریخته، آب بریز بزار گوشت بپزه و دو ساعت آخر سبزی و بریز که قورمه سبزیت سبز بشه. لوبیا هم همون دو ساعت آخر بریز با نمک
لیمو عمانی و با چاقو یا چنگال سوراخ کن، روش آب جوش بریز بزار تلخیش بره. یک ساعت آخر لیموعمانی و بنداز توش