2777
2789

اولین باره میخوام واسه زیدیم غذا درست کنم ذوق دارم🥹🥲چیا درست کنم غذا اصلا بلد نیستم میخوام یکم از غذاهای خونمون مامانم درست کرده ببرم😂ولی میترسم بد عادت شه همش بگه برام از خونتون غذا بیار

پسرا غذا چی دوس دارن کنارش دسر‌و اینا چی درست کنمممم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با یه بار که پرو نمیشه بنده خدا 

از خودش بپرس غذا چی دوس داره 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

فردام ولت میکنه دلت میسوزه واسه این همه زحمتی که کشیدی🤣🤦🏻‍♀️

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

چند سالته و چند سالشه ؟ 😁

آخه بامزه نوشته بودی میترسم بگه از غذاهای خونتون برام بیار 😂😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊