2821
2789

شاید همین ویروس که بچم چتد وقت پیش درگیرش بود ، ببین موز بهش بده ، دیگه اگر شیر خشک میدی یک قاشق چای خوری با دو تا لیوان اب دم کن هر دفعه اندازه یک قاشق غذا خوری بریز تو شیشه تا باد شیر بگیره ، احتمالا از بس بچه شکم اش کار کرده این مسیر ملتهب یا ورم داره ، سعی کن چند بار با شکم خالی موز بدی کیدی لاکت ، ید پدی لاکت از داروخانه بگیر 

شاید همین ویروس که بچم چتد وقت پیش درگیرش بود ، ببین موز بهش بده ، دیگه اگر شیر خشک میدی یک قاشق چای ...

بچه منم گرفته بچه شما چقدر طول کشید خوبشد؟چیابهش دادی؟یه قاشق چای خوری چکار کنه متوجه نشدم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچه منم گرفته بچه شما چقدر طول کشید خوبشد؟چیابهش دادی؟یه قاشق چای خوری چکار کنه متوجه نشدم

دختر من حدودا ۲۰ روز ، انقدر اب بدنش کم شده بود بردم حتی سرم هم زد ، ولی دکتر می گفت هیچی نیست ویروس باید دوره اش بگذره ، دیگه بهت بگم بردم دکتر سنتی گفت یک قاشق چای خوری زیره رو با دو لیوان اب  بزار ۳ دقیقه بجوشه بعداش یک قاشق غذا خوری قاطی کن با شیرش ، اگر استفراغ نداره عرق اترج یک استکان بعد از وعده غذایی ، دیگه یک دوبار بهش موز با شکم خالی دادم، کته هم میدادم ، اصلا گوشت و اب گوشت و چیزای چرب ممنوع 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز