2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

74 بازدید | 20 پست

من دهمم و میخوام اگه شد الان که وسط ساله و یه ماه مونده به دی تغییر رشته بدم و برم انسانی ولی میگن نمیشه و باید امسالو بخونم و تو تابستون چهار درس انسانی رو امتحان بدم

واسه همون برای تست دهمش وقت کمی در تابستان دارم و میخوام دروسی که در کنکور برای روانشناسی مهم اند رو بخونم

که میگن عمومی ها در کنکور حذف شدند یعنی کدوم درس ها حذف شدند؟

و از بین اونایی که حذف نشدند کدام مهم اند و برای تست دهم آنها در تابستان وقت بگذارم؟

تو تخصصیای انسانیو بخون سال بعد شهریور باید امتحان بدی واسه تغییر رشته 

ولی از ک.‍ون پاره ای باید فکر اینجاشم میکردی

جامعه بیماره اجتماعی بودن لزومی نداره!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو تخصصیای انسانیو بخون سال بعد شهریور باید امتحان بدی واسه تغییر رشته ولی از ک.‍ون پاره ای باید فکر ...

اره میدونم🤣 فرض کن علاوه بر تجربی باید اونم بخونی😮‍💨

ولی سعی میکنم برسونم تو تابستون تست بعضی از دروسشو کار کنم

ولی نمیدونم کدوم دروسو 

عربی هم هست یا جز عمومی ها هست؟

فلسفه. منطق اقتصاد. روانشناسیریاضی. علوم و فنون جامعه شناسی .جغرافیاعربیاینا هستن

و اینکه بهتره کدوم ها برای قبولی روانشناسی اولویتم باشه؟ مثلا ریاضی و اقتصاد رو هم زیاد علاقه ندارم هم وقت ندارم فکر کنم بهتره اینا رو اولویت نزارم 

و اینکه بهتره کدوم ها برای قبولی روانشناسی اولویتم باشه؟ مثلا ریاضی و اقتصاد رو هم زیاد علاقه ندارم ...

اتفاقا ریاضی ضریبش از همهههه بالا تره ضریبش ۸

ببین ریاضی انسانی سخت نیس . از پیش بر میای . حتی اگه ۲۰ درصد تو کنکور بزنی رتبه آن خیلی خوب میشه.

سعی کن هیییچ درسی رو حذف نکنید همه مهم

اینم میگذره...قوی باش❤️🩹