2777
2789

باینکه دو بار با فوم شسته یودم بازم صورتم انگار تمیز نبود یعنی تونرو با پد میکشیدم بازم کثیف درمیومد بااینکه ارایشم ملایمه

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طبیعیه

بنظرت الکیه پس درکنار ژل یافوم شستشو میسلاواتر میدن

چون قدرت کافی برای تمیزکردن منافذو نداره برای همین دوتا محصول پاک کنندگی میدن

مخصوصا اگ ارایش کرده باشی دیگه بدتر

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

طبیعیهبنظرت الکیه پس درکنار ژل یافوم شستشو میسلاواتر میدنچون قدرت کافی برای تمیزکردن منافذو نداره بر ...

هرروز تونر بزنم؟

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

نه

بنظرم عجیبه یا پوستت ذاتا چربه یا کرمی به صورتت میزنی سنگینه یه چیزی مثل مرطوب کننده حذف کن ببین پاک کردی بعدش چجوریه تا بفهمی کدومشون باعثشه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
هرروز تونر بزنم؟

اره اگ احساس میکنی تومحیط الوده هستی بزن

من ک اصلا از خونه بیرون نمیرم گاهی میزنم 

ولی حتما حتما بعدش ابرسان بزن ک صورتت داغون نشه 

اسم محصولی ک خریدی چیه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

طبیعیه. من بعضی روزا آرایش نمیکنم باز شب صورتم رو با تونر پاک میکنم کمی آلودگی هست.

آره برای استفاده روزانس

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.