2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 19 پست

خیلی خوب شده 

ولی زیاد قوس نداره و همین باعث شده طبیعی بنظر بیاد👌🏻

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

به شخصه کارای زیبایی که طبیعی باشن رو دوست دارم و ترجیح میدم جدی بینیت واقعا شیک و زیبا دراومده😍

من خودم قوس زیاد دوست داشتم در حد عروسکی ، سر عمل یهو تصمیم گرفتم بگم طبیعی که به چهرم بیاد ، به خاطر اون ناراحت بودم که مدلی که خودم دوست دارم نشد ، الان که تایید میکنید قشنگ شده دیگه خیالم راحت شد ، ممنونم از نظر قشنگت 🙈🙈🙈🙈😘😘❤️❤️

من آرامش را در آب یافتم💧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوب شده ولی زیاد قوس نداره و همین باعث شده طبیعی بنظر بیاد👌🏻

خودم قوس زیاد دوست داشتم سر عمل یادم رف به دکترم بگم😐ولی خب اگه قشنگ شده عیب نداره😂❤️ ممنون از نظر قشنگت🙈🙈

من آرامش را در آب یافتم💧
من خودم قوس زیاد دوست داشتم در حد عروسکی ، سر عمل یهو تصمیم گرفتم بگم طبیعی که به چهرم بیاد ، به خاط ...

عزیزم اونجوری دیگه از مد افتاده

پیش کی عمل کردی؟

من خودم از همون اول نچرال میخواستم با محمد مجیدی عمل کردم ولی یه قوس شیک و ملایمم داده 

الان همینطوری مد شده

عزیزم اونجوری دیگه از مد افتادهپیش کی عمل کردی؟من خودم از همون اول نچرال میخواستم با محمد مجیدی عمل ...

حالا جدا از مدلش میگن اکثرا قوس زیاد بعدا ترمیم لازم میشه و به هر قیافه ای نمیاد ، من خیلی دوست داشتم ولی تحت تاثیر چیزایی که شنیدم سر عمل یهویی تصمیم گرفتم بگم طبیعی که به قیافم بیاد😐 ، من تبریزم ، پیش خانم دکتر حاجیعلیپور عمل کردم ، از عملمم خیلی راضییم کلا کوچکترین کبودی نداشتم ، دقیقا همون مدلی کرده که خودم سر عمل توضیح دادم❤️

من آرامش را در آب یافتم💧