2777
2789

همه ی بدی هایی که تو نی نی سایت میان میگن از خانواده شوهر را جمع کنید بذارید رو هم میشه خانواده شوهر من

ماهم قطع رابطه کردیم

شوهرم که یک درصد دلش نیست این رابطه برگرده

چون به خودش هم خیلی ضربه زدن

الان تقریبا شش ماهمه ولی حتی خبر ندارن

راستش من یکم میترسم 

هم اینکه برام شر بپا کنن که چرا خبر ندادیم

هم اگر خبر بشن باز هم شر بپا میکنن ( بارداری قبلی انقدر دعوا راه انداختن که بچم نارس بدنیا اومد) 

شوهرم میگه دیوونه ای  بهشون بگی؟! اونا حسودن میان یه بلایی سرت میارن

راست هم میگه ازشون بر میاد

اما نمیدونم چجوریه با جاریم خوبن

جاریم خیلی رک و پرروئه 

انگار ازش میترسن

من اصلا مثل اون نیستم

شما بودین به بهونه روز مادر مادر میرفتین خبر بدین یا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجور خانواده ها زیادن تو در حین لقاح جنسنم بهشون میگفتی یقتو میگرفتن که دیر گفتی 

بزار دوران بارداریت سر بیاد برو زایمانتو بکن اینا اگه آدم بودن ازت خبر میگرفتن نگرفتن یعنی مهم نیست میخوای دستی دستی برا خودت چالش درست کنی

بعدشم چ اصراری داری رابطه رو ترمیم کنی روز مادر بری میخوام سرشو خورد همچین ادم چندشی و

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

حتما خودتم اشتباهاتی داشتی و کارایی کردی که نباید می کردی یک طرفه نیست هیچ وقت

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

حرف شوهرت رو گوش کن

عزیز بودن جاری یا بچه برادرشوهر در اصل یه بخش بزرگش برمیگرده به عزیز تر بودن اون پسرشون نسبت به شوهر شما..... تو به خودت نمیخواد بگیری لزوما مروبط به شما نیست.....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نه من چیکاره باشم اگه بعدا هم گله کنن میگم فلانی(شوهرت) دوست نداشت شما بدونین به قول روانشناس ها بذارین خود همسرتون مشکلاتتون رو با خانواده‌اش حل کنه

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
حرف شوهرت رو گوش کنعزیز بودن جاری یا بچه برادرشوهر در اصل یه بخش بزرگش برمیگرده به عزیز تر بودن اون ...

چقدر شما روانشناسی قوی ای دارین

نشناخته گفتین…. 

واقعا همینطوره

اون شوهرش پسر اخریه و حسابی عزیزدردونه

شوهرم میگه مجردم که بودیم مامانم نون از دست ما میگرفت میداد دست اون

حتما خودتم اشتباهاتی داشتی و کارایی کردی که نباید می کردی یک طرفه نیست هیچ وقت

من همیشه احترام گذاشتم

احترامی که لایقش نبودن

انگار پارچ اب را میخاستم تو یه استکان جا بدم

سرریز کرد و ریخت رو سر خودم

نه

اصلا بهشون ربطی نداره 

کامنت های بالایی رو هم تایید میکنم 

از جاریت میترسن چون شوهرشو بیشتر دوست دارن و اجازه بده همسرت جلوشونو بگیره

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

چقدر شما روانشناسی قوی ای داریننشناخته گفتین…. واقعا همینطورهاون شوهرش پسر اخریه و حسابی عزیزدردونهش ...

ممنونم، درسته که خانواده همسرتون رو نمی شناسم ولی الگوی رفتاری آدم های این مدلی خیلی پیچیده یا عجیب نیست

شما هم وقتی اینو می دونین، خدا رو شکر کنین که همسرتون عاقل هست و الان با یه شوهری که به هر قیمتی حتی فدا کردن زن و بچه اش و خورد کردنشون، بخواد محبت اینا رو بخره نیست..... با آرامش و عشق زندگی تون رو بکنین کنار هم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊