2777
2789

هربار با دیدنشون یک شاخ به شاخ های روی سرم‌اضافه میشه 

اگر بتونم‌هر تیپ‌امروزی و هر ادم‌امروزی و قدیمی و عصر حجری رو درک کنم 

امکان نداره این موجودات حجاب استایلی که تم دوران‌ ملکه ویکتوریا میزنن با مثلا توربن روی سرشون رو ، میرن تولد تم دار و عبا میپوشن رو درک کنم. ⚘🫠🫠🫠

منم نمیتونم بفهمم که حجاب داشتن که قراربود واسه این باشه که جلب توجه نشه چطور شد خودش استایل و مد 

ولی خب دلموخوش میکنم که اونا که بدحجابن اینجوری به حجاب رو بیارن 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دو رویی هم این شکلیه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
منم نمیتونم بفهمم که حجاب داشتن که قراربود واسه این باشه که جلب توجه نشه چطور شد خودش استایل و مد ول ...

کسی به حجاب رو نمیاره اینجوری 

اصلا هربار اینا رو میبینم هیچ چیزی جز تعجب ندارم 

یه اهنگ‌ اروم‌هم میزارن ترجیحا فرانسوی رو ویدئو ها 

کسی به حجاب رو نمیاره اینجوری اصلا هربار اینا رو میبینم هیچ چیزی جز تعجب ندارم یه اهنگ‌ اروم‌هم میزا ...

نمیدونم . میگم که من دلمو خوش میکنم که باعث بشه یه عده علاقه مندبشن

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

البته تا حدی درسته اما

انسان‌هایی که خودشون رو شبیه سگ می کنند

یا زنانی که با تاپ شلوارک میان خیابون

یا سه دختر یه پسر رو ساپورت میکنه

یا از همه جاشون چیز آویزون می‌کنند این ها رو هم درک نمی کنی؟؟؟

اینقدر چیز هست اطرافمون که قابل درک نیست!!!!!!!!

حجابی نیستم ولی به نظرم زیبایی حجاب به سادگیشه

اینا حرکاتی دارن  که من اصلا متوجه نمیشم‌چی میخورن این. رو ذهنشون  تراوش میکنه  . مهمونی چای عصرونه با تمام پیژامه با شال . 😂😂