2777
2789
عنوان

مامانا لطفا بیاین دخترم تب داره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 26 پست

[QUOTE=402636749]اره شاید چون لثه هاشم ورم کرده  اره بچه اولمه [/QUOT

نگران نباش اگه اسهال هم بود نترس بابت دندونه

از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=402636749]اره شاید چون لثه هاشم ورم کرده اره بچه اولمه [/QUOTنگران نباش اگه اسهال هم بود نتر ...

تقدیبا ۲.۳ روزه ک مثلا روزی ۴ بار دفع داره . ینی از دندونه ؟

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

الان تبش اومده پایین دمای بدنش متعادل شده بنظرتون بازم ببرم یا نه

نه لازم نیس اصلا اگه مریض هم بود نبر مطب و بیمارستان الان خودش مرکز ویروس و مریضیه

از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند

تقدیبا ۲.۳ روزه ک مثلا روزی ۴ بار دفع داره . ینی از دندونه ؟

سبزه رنگش؟

ی بار سبز ی بار قهوه ای . ی بار قهوه ای رو ب زرد ولی بیشتر سبز

دندونشه نگران نباش

والله من یکم استرسی ام جای تو بودم میبردمش خیالم راحت میشد

اخه مطب و دکترام پر ویروسه ینی حتی اگ مریضم نباشه میترسم بگیره تازه خوب شده 

بازم تا ظهر اگ تغییری حس نکردم حتما میبرمش

دندونشه نگران نباش

اهاا ان شالله همین باشه . وگرن فعالیت داره . جنب جوش داره

ولی اشتها نداره . دفع هم زیاده داره تبم ک کرده بوو

اهاا ان شالله همین باشه . وگرن فعالیت داره . جنب جوش دارهولی اشتها نداره . دفع هم زیاده داره تبم ک ک ...

نترس چیزی نیس اگه سرحاله و ابریزش اینا نداره