2777
2789
عنوان

بلک فرایدی اسنپ پی کلاهبرداری

484 بازدید | 15 پست

سلام بلک فرایدی اسنپ پی رسما کلاهبرداریه هر تخفیف 90 درصدی و یا کمتر از 90 درصد که بخوای بخری یا وارد سایت نمیشه یا میزنه ناموجود و یا اینکه وارد سایتش میشی یه قیمت دیگ خورده و بعد از اینکه یه خریدی هم انجام دادین قابل مرجوع کردن نیست و با اسنپ پی که تماس میگیری میگه با فروشگاه توافق کنین که میخواین کالا رو لغو یا مرجوع کنین و فروشنده هم قبول نمیکنه کالا رو لغو کنه ... مخصوصا گالری طلای ایلونا دزد و کلاهبردارن ازشون خرید نکنین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما عقلمون سره جاشه ازین کارا نمیکنیم.

واقعا چطوری باورتون میشه؟ اینا همه الکیه .من اصلا نگاه هم نکردم چه برسه به خربد

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

اتفاقا من دیروز از ایلونا ی دستبند و ی گردنبند بچگانه خریدم

اره منم چون خریدم میگم نیم ساعت بود سفارش دادم گفتم لغو کنین گفت نه گفتم پس مرجوع میکنم میگه دست شما نیست که بخوای مرجوع کنی ... بعدم ببر بازار ببین چه کلاهی سرت گذاشتن کلی کشیدن رو قیمت

ما عقلمون سره جاشه ازین کارا نمیکنیم.واقعا چطوری باورتون میشه؟ اینا همه الکیه .من اصلا نگاه هم نکردم ...

دوست من گفت من همیشه خرید میکنم منم فک کردم راست میگ همه فروشنده هاش و ... همش کلاهبردایه

اره منم چون خریدم میگم نیم ساعت بود سفارش دادم گفتم لغو کنین گفت نه گفتم پس مرجوع میکنم میگه دست شما ...

فکر نمیکنم

چون گرم کارو زده بود خودم حساب کردم

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
همش الکی بود، تخفیف‌های ۹۰ درصدی که بماند‌ من نوتلا هم نتونستم بخرم. در ضمن جنسهاش از همه جا گرونتره

دقیقا منم لاستیک و گوشی و نوتلا نتونستم بخرم.. اخرش رفتم طلا خریدم فهمیدم چه کلاهی سرم رفته

دوست من گفت من همیشه خرید میکنم منم فک کردم راست میگ همه فروشنده هاش و ... همش کلاهبردایه

این چه دوستی هست که بهتون دروغ میگه تو این چیزا؟؟ نبودنش بهتر از بودنش هست یا شاید هم دقت نکرده تو این چیزا و خودش هم نمیدونه که کلاه گشادی، سرش میذارن. 

میگفت من همیشه میخرم گفت الانم میخوام ایفون 17 بخرم قیمتش رو گذاشته بود 21 میلیون تومان ، قبلش هم کا ...

همشون کلاهبردارین تو سایتشون میرفتی قیمت اصلیشونو میزد بابا شاید بعضی چیزای کوچیک رو قیمت خوب حراج کردن وگرن از قیمت اصلیم گرونتر بودن

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه