2777
2789
عنوان

اندولیفت

23 بازدید | 0 پست

من چند پست دیگه هم در مورد تزریق چربی و تخلیه اون دارم و چون یکی از روش هایی که خیلی از دکترها برای تخلیه ازش استفاده می کنند اندولیفت هست فکر کردم ی پست در موردش بنویسم.

من چند مرحله و پیش چند متخصص اندولیفت انجام دادم. پیش دکتر نیلفروش زاده که اسیبی بهم نزد اما اثر مشهودی نداشت. فقط کمی از حالت پفی چربی کم کرد. پیش دکتر مهدی قیصری کلینیک نوا که روی صورتم اسکار گذاشت و چربی جایی که نباید از بین برد با این که خیلی دکتر دقیقی به نظر می رسید و بدترین مورد دکتر مولایی فر در بلوار کاوه. آسیب بسیار زیادی با اندولیفت به پوستم زد. پوستم سوخت و تغییر رنگ داد. چربی اطراف اب کرد و صورتم گود شد . بعد که برای ترمیم پیش یک متخصص رفتم گفتند شما ۳ نفری هستید که مولایی فر پوست شون آسیب زده.

اندولیفت برخلاف تبلیغات زیادی که براش می شه کاربرد خیلی محدودی داره و در قسمت بالایی و میانی صورت ریسک آسیب بسیار زیاد.من به جز آسیب درمانی ازش ندیدم. در درمان چربی هم کمکی نمی کنه.غبغبم که خیلی کم بود نه تنها آب نکرد که شل و آویزون کرد. لیفتی هم نمی ده بعد چند ماه جاهایی که انجام شده شل و افتاده می شه و حتی متوجه فرر رفتگی پوست می شید. در کل فقط یک دستگاه که پول خوبی ت جیب دکترها می ریزه.