2777
2789
میدونم ولی حال ندارم عادت کردم تو خونه مثل سمندون بگردم 😂😂

😆😆ماهم مثل سمندون میگردیم هرروزکه خوشل نمیکنیم اون توفیلماس هرروزباتیپای خفن میگردن 🤭🤭

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂😂تو روحت ،

والا گول اینستارونخور🤭

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم دور شو شیطان 🔥🚫

تو اعوذ بالله می‌گی، ولی نمی‌دونی که بزرگ‌ترین شیطان همون سایه‌ی درون خود آدمه. یونگ می‌گفت هرکس از سایه‌ی خودش فرار کنه، شروع می‌کنه دیگران رو شیطان دیدن. پس وقتی منو متهم می‌کنی، داری در واقع آینه‌ی ترس‌های خودتو می‌بینی
من ازت نفرت ندارم؛ من از اون پوچی و ضعف درونی که پشت حرف‌هات قایم کردی نفرت دارم. تو حتی برای مسخره کردنم باید از سایه‌ی خودت فرار کنی. این یعنی وجودت چیزی جز ترس و خالی بودن نیست

سلام بردخترپرانرژی صبحت بخیر🥰🥰🤩

سلام کبری جون قشنگم حالت چطوره؟؟

خوبم دیشب که ازدست این کپک زده ها یکم دپرس شدم 🤒😐ولی خب گفتم اینجامجازی کبری بیخیال این جلبک ها😆

آره بابا پرقدرت و پررو ادامه بده😂😂

نه دیگه من بعدهفته ای یه دونه برن گم شن حوصلشونوندارم بزایکم ازحاشیه دربیام خیلی معروف شدم اینجا😆😆😎

معروف شو چه اشکال داره

نه بابا خارشدم توچشم این کپک زده ها😆😆ببین من الان به مادرزن حق میدم ببین بدبختوچقدفحش وناسزادادنش که مقابله میکرده یه عده خیلی بلانسبت بددهن وبی ادبن حالامن اعصابم قوی ردمیکنم حرفاشونوتاسوزن نزنی که جوالدوز نمیخوری ببین بدبختوچیکاکردنش منوکه پر پرکردن اینقدفحش دادن😆🤒🤒😐