2777
2789
عنوان

دختر دارها بیاین

146 بازدید | 15 پست

دخترم 3 سال و 5 ماهشه و فقط زیر لباس بلند یا پفی یا شلوار لی شورت پاش میکنم وگرنه با تیشرت شلوار راحتی نه پاش نمیکنم اما مادرم همیشه تاکید داشت من و خواهرم بپوشیم در هر سن و شرایطی نمیدونم کار کدوممون درسته من فقط نمیخوام بچه اذیت بشه اما مادرم خیلی بدش میاد از کار من

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای دختر من اگه لباس زیر تنش نباشه اصلا از جاش تکون نمیخوره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
میترسم اذیت بشه یا پوشیدن پیاپی براش عفونت بیارهالبته بره مدرسه زیر لباس مدرسه حتما پاش میکنم

به نظرم تو خونه موردی نداره پاش نکنی ولی بیرون خونه پاش کن

خدا حفظش کنه

با شما مخالفم.

حالا تو خونه ام نپوشیدی اشکال نداره ولی در کل شرت آزاد براش بپوش که هم کم کم مرز های حریم خصوصی رو ب ...

اخه من خودمم همیشه میپوشیدم اینقد دکترا گفتن زیاد نپوشین ترسیدم

چند سالشه

5 از همون بچگی کلی مکافات دارم

تو جمع لباس عوض نمیکنه غیر من نمیزاره کسی بشورتش

خجالتیه ولی زبون داره این هوا

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اخه من خودمم همیشه میپوشیدم اینقد دکترا گفتن زیاد نپوشین ترسیدم

دکترا لباس زیر جذب رو منع میکنن 

وگرنه واسه رعایت بهداشت هم خیلی اوکی تره اگه شرت بپوشی 

ولی شرتی بپوش که آزاد باشه 

همون شرت مامان دوزای قدیم خوب بودن😅

شرت پادار و اینام خوبن

حیا داره بچهحریم خصوصیشو قشنگ شناخته

قربونش برم روانیم کرده 😂