2821
2789

یلحظه گفتی جنازه ترسیدم

اگه کسی اینو دید. و میدونه کاهو چی کنم درخواست بده. 😐😐 کاهو بذارم تو نایلون درش باز بذارم؟ یبندم؟ تو قابلمه بذارم؟ درش چی؟ نایلون بذارم روش؟/ لیمو همینطور گذاشتم فریزر. تو نایلون بذارم؟ یا همینطور😐/ کلم چی.....چیییی کنیم خراب نشن 🙂🙂وقتی انقدر زنگ به مامان زدم و عصبانیه: 😂 و نمیشه بپرسم. و اگه خراب شن دعبام میکنه🙂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مگه جنازه ترس داره؟

اره خیلی

اگه کسی اینو دید. و میدونه کاهو چی کنم درخواست بده. 😐😐 کاهو بذارم تو نایلون درش باز بذارم؟ یبندم؟ تو قابلمه بذارم؟ درش چی؟ نایلون بذارم روش؟/ لیمو همینطور گذاشتم فریزر. تو نایلون بذارم؟ یا همینطور😐/ کلم چی.....چیییی کنیم خراب نشن 🙂🙂وقتی انقدر زنگ به مامان زدم و عصبانیه: 😂 و نمیشه بپرسم. و اگه خراب شن دعبام میکنه🙂

نترس اونم یه روز زنده بوده اخر عاقبت همه ما همونه

اوک

من هیجوقت یادم نمیاد غداي مراسم یاحلوای مرده خورده باشم اصلا نمیتونم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792