2821
2789

یلحظه گفتی جنازه ترسیدم

فرهاد دلم برات تنگ شده:) اگه گفتی یاد چی افتادم؟ اون گل و پروانه ها که برام درست کرده بودی:))) اخ خداااا:) میگم فرهاد قراره خیلی خیلی بیشتر تلاش کنم. میتونم مگه نه؟ خب خب مراقب خودت باشی ها. باشه؟ شب هم زود بخوابی منم میخوام زود بخوابم😄بابای فرهاد. فرهاد بابای. بابای. بابای...راستی یادم رفت بگم. بعدا باید دوباره باهات تلفنی حرف بزنم😂خب؟ دوست داری باهام حرف بزنی؟ :) ناناحت نباشی ها. نبینمممم ناراحت باشی برای هر چی. بابای دیگهههه. بابای

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مگه جنازه ترس داره؟

اره خیلی

فرهاد دلم برات تنگ شده:) اگه گفتی یاد چی افتادم؟ اون گل و پروانه ها که برام درست کرده بودی:))) اخ خداااا:) میگم فرهاد قراره خیلی خیلی بیشتر تلاش کنم. میتونم مگه نه؟ خب خب مراقب خودت باشی ها. باشه؟ شب هم زود بخوابی منم میخوام زود بخوابم😄بابای فرهاد. فرهاد بابای. بابای. بابای...راستی یادم رفت بگم. بعدا باید دوباره باهات تلفنی حرف بزنم😂خب؟ دوست داری باهام حرف بزنی؟ :) ناناحت نباشی ها. نبینمممم ناراحت باشی برای هر چی. بابای دیگهههه. بابای

نترس اونم یه روز زنده بوده اخر عاقبت همه ما همونه

اوک

من هیجوقت یادم نمیاد غداي مراسم یاحلوای مرده خورده باشم اصلا نمیتونم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792