2777
2789
عنوان

بیماری

154 بازدید | 14 پست

پسرم سرفه شدید داره دکتر بردم دوبار پلارژین داده هیچ اثری نداشته ،،امروز ایورا گرفتم براش نمیدونم خوبه یا بده ،،کسی استفاده کرده تاحالا ،،،، اگه قطره خوب میشناسین معرفی کنین لطفا پسرم ۱۸ ماهشه ،،اشتهاش انقد کم شده پوست واستخون شده بچم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم بچه بودم سرفه خشک شدید داشتم میگفتن آلرژیه ولی چن سال بعد رفع شد خود ب خود

نه پسرم مریض بود تب داشت بعد که حالش بهتر شد سرفه هاش شروع شدن دکترم میبرم امپول میزنه دارو میده ولی شبا باز سرفه میکنه

منم پسرم‌ ۱۸ ماه س

از این ویروس جدید گرفت

دو روز تب داشت 

بدجور سرفه میکرد 

صدای بدی هم داشت سرفه ش

بردم دکتر 

شربت نئوتادین نوشت 

از همون اولین قاشقی که دادم تغییر رو متوجه شدم 

شاید سه چهار بار دادم 

کاملا خوب شد 

نه پسرم مریض بود تب داشت بعد که حالش بهتر شد سرفه هاش شروع شدن دکترم میبرم امپول میزنه دارو میده ولی ...

ولی ب نظر من همون آلرژیه منم بعد از هر سرماخوردگی این حالتو داشتم دربارش تحقیق کن دکترای مختلف ببر

من همین الان بچم ۲۰ ماههمو بردم دکتر دوسه روزه سرفه و ابریزش بینی شدید داشت یهو دیدم تو خواب لرز داره بیدارش کردم بدنش داغ شد این چهارمین باره توی این فصل مریض میشن گفتم دیگه انتی بیوتیک بده راحت بشم یه نوزاد ۲/۵ ماهه هم دارم نگرانشم

منم پسرم‌ ۱۸ ماه ساز این ویروس جدید گرفتدو روز تب داشت بدجور سرفه میکرد صدای بدی هم داشت سرفه شبردم ...

منم الان دوباره بردم دکتر شربت نئوتادین به پسرم ،، باشیر خشک و انتی بیوتیک ضرر نداره این شربت ،،بچه شما شیر میخوره؟؟کی بهش دادین شربتو؟؟؟

بچه منم دو روزه سرما خورده تب وحشتناک داره می‌ترسه جیغ می‌کشه دکترم بردیم خواهش میکنم اگه راه حلی ب ...

من خودم قطره پاراکید همیشه میدم بهش زودی تبش میاد پایین

منم الان دوباره بردم دکتر شربت نئوتادین به پسرم ،، باشیر خشک و انتی بیوتیک ضرر نداره این شربت ،،بچه ...

من معمولا بین مصرف داروها و وعده شیر فاصله می‌ندازم 

با آنتی‌بیوتیک و تب بر مشکلی نداره

همزمان دادم