2777
2789
عنوان

معرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 22 پست
گفتن لازم داریم.نمیدونم کجاش نامفهومه.شماوسیلتون دست کسی امانت بدید دنبالش برید بگن لازم داریم.بعدبگ ...

من تا بحال چیزیو که واسم ارزشداره رو امانت ندادم عزیزم همه که مثل هم نمیشن شما معرفت داشتی اما اونا رو نشناختی و اونا بیمعرفت بودن الانم دیگه زنگ زدن خیلی آسون راحت بگو من حلال میکنم اما اون تلویزیون یادگاری  واسه من بودمن سالم و سوختشو میخام نمیخام ازش استفاده کنم اما میخامش هرجاهست یا بگین میام میبرمش یا بیارینش برام الانم چند ساله گذشته ازش اگر دیگه چیزی ازش مونده باشه رو میارن 

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
خوب براشون توضيح بده كه به عنوان يادگارى برات عزيزه وگرنه كه كسى  چشمش دنبال يه تلويزيون سياه س ...

گفتم .فقط به عنوان یادگاری باارزشه میگه بیا دنبالش.کلا من شانس ازامانت دادن ندارم.پنج شش تارمان امانت دادم به فامیلمون .گفتم بده.گفت دادم دخترهمسایه بخونه.ماکه داریم خارج میریم خودت بروبگیر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا بحال چیزیو که واسم ارزشداره رو امانت ندادم عزیزم همه که مثل هم نمیشن شما معرفت داشتی اما اونا ...

من دنبالش دیگه نیستم.برام مهم نیست .اما برای چی هرسال زنگ میزنه حلالیت میخوات.وگرنه اصلا یادم نبود.

در  ضمن شما یه تاکسی گرفتی براشون از اولین پست تا آخرین پست داری میگی دربست گرفتم 

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
در  ضمن شما یه تاکسی گرفتی براشون از اولین پست تا آخرین پست داری میگی دربست گرفتم

ببخشید چون الان میگن خودت بیا بردار.من خودم کرایه رفتن بدم کرایه برگشتن بدم.چون میگن هزینه کن بیابردارش.یبارگفتم مهم برام معرفت ادمهاست.ازادم بی معرفت بدم میاد.

در  ضمن شما یه تاکسی گرفتی براشون از اولین پست تا آخرین پست داری میگی دربست گرفتم

هزینش رودادم.اونم بچه های خوابگاه که عمرا تاکسی سوارنمیشدن چه برسه دربست.قضیه مال الان نیست.که براتون عادیه دربست گرفتن.

بگو حلالت نمى كنم بردار بيار   يعنى شهر ديگه هست

نچ.نیم ساعت راحته.کمترازاون مسیری که باراول رفتن.فقط پولشون براشون عزیزه.خسیس تشریف دارن.برای من تلویزیون مهم نیست .نه دیگه الان.میخواستم ذره ای معرفت ببینم.همینه که توقضیه چرخ خیاطی دوست مریم چرخ خیاطی رواومد گرفت