متوجه نشدم ولی فک نکنم کسی که محبتی میکنا نباید توقع جبران داشته باشه یا می بایست از اول کاری نکنی یا اگر کردی دیگه چشمت دنبال تی وی سیاه و سفید نباشه فک کن گذاشتی سرکوچه یکی بردتش حلال کن و ایندفعه زنگ زد بگو من حلال کردم و بخشیدم گرچه همچینم ارزشی نداشته😊 در کل اوناهم کارشون زشته و اشتباه بوده اما شما بزرگی کن و ببخش 😊
💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
یادگاریه.نمیدونم شده یه چیزی براتون عزیز باشه .مثل دفترچه خاطرات.بعدش من همون موقع گفتم بیارید گفتن ...
عزیزدلم دوست گلم آدم یادگاری ودفترچه خاطرات رو به کسی نمیده بعدشم اگر میخاستیش دوسه روز بعد زنگ میزدی میگفتی لازمش دارم تلویزیونمون خراب شده میام میگیرمش قبول کن اشتباه کار بیشتر از خودت بود شما که یادگاریتو دوست داری چرا نرفتی بگیریش🤔
💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
مهم رنگی بودن باسیاه سفیدبودن نیست .اون موقع که من دادم مال ده سال بیشتره.مهم امانتداریه.من خودم دربست گرفتم بردم براشوناینطورکه شما میگید اصلا نبایدامانت دادچون بعدا میگن نباید میدادی .لابد برات بی ارزش بوده