2777
2789
عنوان

کتک زن بچه

174 بازدید | 14 پست

سلام خانوما. من بچه دوقلو یکی دختر یکی پسر دارم. هم کولیک داشتن هم خیلی شلوغن طوری که من تا 8 ماه اول یه ساعت نخوابیده بودم شدید افسردگی گرفته بودم حتی گاهی ناخوداگاه میخواستم با چاقو بچه هام و خودمو بکشم ولی یهو به خودم میومدم. خیلی وضعم داغون بود. الانم یادم میفته اون حالم، با گریه مینویسم... من تا 3 سالگی بچه هام فقط سرشون داد زدم و کتکشون زدم خیلی شدید ها. خدا منو نبخشه ولی واقعا اصلا تو حال خودم نبودم. تقریبا 2 ماهه تازه حالم کم کم داره خوب میشه الان نمیزنم شون و رفتارم باهاشون با لطافت شده. ولی من بیچاره هارو تا 3 سالگیشون زدم 😣😣😣 چی میشه چطوری میتونم جبران کنم که اثر بدی براشون تو آینده نداشته باشه؟؟؟ قبل بچه دار شدن خیلی با حوصله بودم ولی بعد زایمان واقعا تو حال خودم نبودم حتی چند بار به شوهرم گفتم بریم روانپزشک خوب نیستم ولی میگفت بریم قرص خواب میده مگه میتونی بخوابی با دوتا بچه؟ حالا شوهرم و مادرم کمکم میکردن اکثرا ولی بار اصلی رو دوش من بود صب تا شب فقط من باهاشون بودم گاهی بقیه هم بودن. لطفا یه راهی بهم بگین بتونم این رفتار زجرآورم با بچه هامو جبران کنم تا تاثیر بدی که روشون گذاشتم بتونم از بین ببرم. الان پسرمو هر چقد بغل میکنم پسم میزنه 😭😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای کاش روانپزشک میرفتی ،دارو میداد درمان میشدی و میتونستی با صبر و حوصله و آرامش بهشون برسی..... هنوزم دیر نشده، اگر دیدی باز میخوای بزنیشون و....... حتما برو، بگو میخوام خوابم نگیره خودش میدونه چی بده. 

افسردگی پس از زایمان داشتین..

کاش از یه متخصص از یه روانشناس کمک میگرفتین لااقل 

حالاهم دیر نشده البته. هم بخاطر عذاب وجدان خودتون، هم دوری بچه ها از شما..

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

چرا تاپیک زدی حالاحال ما هم خراب کردی

عزیزم عنوان نوشتم کتک زدن بچه اگه میدونستین حالتون خراب میشه نمی خوندین. من اومدم از بقیه کمک بگیرم نه اینکه عذاب وجدانم بیشتر شه

کاملا درکت میکنم،منم پسرم کوچیک بود که پسر دومم رو خدا خواسته باردار شدم،بعداز زایمان همش با پسر بزرگم دعوا میکردم و بعضی وقتا میزدمش آخه خیلی حسودی میکنه و داداشش رو میزنه الانم این وضعیت رو دارم ولی نه مثل قبل

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
ای کاش روانپزشک میرفتی ،دارو میداد درمان میشدی و میتونستی با صبر و حوصله و آرامش بهشون برسی..... هنو ...

اره خودمم چندین بار گفتم برم ولی همسرم راضی نشد گفت اگه دارو افسردگی بده مجبوری چندین سال شایدم تا آخر عمرت بخوری گفتم عیب نداره راضی ام ولی باز قبول نکرد

پس کسی هست مثل من باشه فک میکردم فقط من بدترین مادر دنیام 😭😭😭

نه منم دائم لحظه ای که دخترم  میخوام از خونم بدرقه کنم به خونه شوهرش رو تصور میکنم اون لحظه که بغلش میکنم و با گریه شدید میگم حلالم کن نذاشتم بچگی کنی های های اشک میریزم 

دختر من بشدت شلوغه ها دمار از روزگارم دراورده

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

کاملا درکت میکنم،منم پسرم کوچیک بود که پسر دومم رو خدا خواسته باردار شدم،بعداز زایمان همش با پسر بزر ...

خیلی بده خیلی. عذاب وجدان آدمو ول نمیکنه شل و روزم شده گریه

نه منم دائم لحظه ای که دخترم میخوام از خونم بدرقه کنم به خونه شوهرش رو تصور میکنم اون لحظه که بغلش ...

بچه های من مخصوصا پسرم بینهایت شلوغن. مامان بزرگم همیشه میگه 7 تا بچه بزرگ کردم ولی پسر تو رو تنها نمیتونستم بزرگ کنم اندازه 10 تا بچس

خیلی بده خیلی. عذاب وجدان آدمو ول نمیکنه شل و روزم شده گریه

آره واقعا😪

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!