2777
2789

خانمها من یه دختر دارم...الان دلم میخاد بچه دوم خدا بهم یه پسر سالم وصالح بده  چون سر دخترم شوهرم اذیت کرد..چیکار کنم ؟برام دعا کنید.خودمم دلم میخاد اما بیشتر برا شوهرم استرس میگیرم...کسی تجربه داره بگه

من از این آدمایی هستم که تو زمان بارداریم میگفتم بچه اولم هرچی باشه برای دومی میرم ای وی اف انجام میدم که جنسیت دیگه باشه. گرچه دومی کنسله

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سرت درد میاد؟؟؟ خو دستمال ببند عزیز من

منم دلم رفت برا بچه دوم روزی نیست اینا دعوا نکنن تو سر و کله هم نزنن بزرگه هی نیاد نگه تو اونو بیشتر دوس داری هی چقولی نکنه وای خسته شدم بخدا

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

کاری ندارما 

اما بااینهمه دغدغه ای که داریم کسی هست به جنسیت فکرکنه

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

سرت درد میاد؟؟؟ خو دستمال ببند عزیز منمنم دلم رفت برا بچه دوم روزی نیست اینا دعوا نکنن تو سر و کله ه ...

آخه میدونم شوهرم میخاد میگم زودتر بیارم چون بعدا میترسم نتونم 

من از لحاظ مالی ندارم و شوهرمم قبول نمیکنه اینجوری

پس با طب سنتی پیش برو ولی درصد خطاش بیشتره یا بچه های زیادی بیاری تا یکیش پسر بشه مثل قدیم

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه میدونم شوهرم میخاد میگم زودتر بیارم چون بعدا میترسم نتونم

چه ربطی به خواستن اون داره زن باید تواناییشو داشته باشه اگه میتونی بسم الله خدا زودتر دامنتو سبز کنه الهی آمین

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷