2777
2789
عنوان

بیایید بگم چجوری باردار شدم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 137221 بازدید | 76 پست
یعنی تو کل مطالب نی نی سایت هیچ مطلبی اندازه حرفای شما دل من آروم تو...

قربونت برررم گلم 

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تنبلي تخمدان دارم اما سر وقت پريود ميشم،وأس بارداريم هم به ماه كلوميفن خوردم تمام  باردار ...

کلومیفن مگه پنج روزه شبی دوتا باهم نیست؟شما چطوری میگید یک ماه استفاده کردید

اوايل ازدواج شوهرم ني ني میخواست بعد كه حامله شدم ماه هاي اول سقط شد از اونموقع به بعد ميلي به رابطه ...

اره عزیزم. اگر بتونی با یه مشاور خوب و با تجربه صحبت کنی خیلی خوبه. و سعی کن روی رابطه احساسی با همسرت کار کنی.محبت و احترام متقابل

منم تنبلي تخمدان دارم اما سر وقت پريود ميشم،وأس بارداريم هم به ماه كلوميفن خوردم تمام  باردار ...

سلام عزیزم

شما همیشه سر وقت پریود میشدین یا بوده که مثلا چند ماه بهم ریخته بوده باشه و شما قرص خورده باشین‌؟

یک صلوات برام میفرستی؟❤یک دختر کورد اما ساکن تبریز🤗کاربری دست چند تا دوسته
سلام میشه بیشترراهنماییم کنین ازتجربیاتتون بهم بگین منم مشکلم مثل مشکل شماست چهارسال اونقدردکتررفتم ...

عزیزم فقط استرس نمیذاره بارداربشی رابطتت برای عشق و حال باشه نه بچه دارشدن ذهنتو اروم‌کن

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘

سلام عزیزم دمت گرم چه تاپیک مفیذی ان شاالله بارداری خوبی داشته باشی و به سلامتی زایمان کنی

یه سوال میگم ادم نمیتونه از فکرش بیاد بیرون من استرس ندارم ولی دایم به بچه فکرمیکنم اینم مانع بارداری میشه؟

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️