2777
2789
عنوان

چجوری بعضی دخترا کو‌نو سینه عمل میکنن😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 63 پست
وقتی فقط این کلمه رو شنیدی ولی معنیشو نمیدونی

با تو نبود فکر کنم عزیزم...

با یه سری پست گذار بود😂

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرفهامرو خودم گردن میگیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسانهایی که محترم نیستن و فقط توهین میکنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخرهترین جنگ بین بشره... دوستدار همهتونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامهای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال نالههای قلب کوچیکم.. همینطور بیدلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقاااا 

من ورزشکارم طبیعی باسن و سینه بزرگی دارم 

چون به مربیم گفتم گفتم دوس دارم سینه و باسن بزرگ باشه باور کن لباس بلند میپوشم تو خونه از خجالت آب میشم وقتی لباس کوتاه میپوشم میگفتم ی وقت نیوفته بیرون😂😂😂

اینکه شماها دغدغتون اوناست یعنی خیلی علاقه و حسرتشو دارید ولی اجازه عمل ندارید 

و با توهین به اون بنده خداها خودتونو آروم میکنید 

وگرنه اگه ادعا با خانواده بودنتون میشه اینقدر راحت همجنستونو قضاوت نمیکردین

🎀💅🏻 I'm just a girl                           دختر ریزه میزه 160 سانتی🧚🏻‍♀️🎀                               شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

وقتی فقط این کلمه رو شنیدی ولی معنیشو نمیدونی

شما که میدونی این تاپیک رو بزنی یه عده بی ادب توهین میکنن به همجنس های خودت یکی میگه بی خانواده 

پس چرا میزنی که همجنس خودت خراب بشه؟ 

من با اینکه هییییچ عمل و کار زیبایی ندارم اما امکان نداره کوچیک ترین توهینی به یه دختر بخاطر عمل و ژل بکنم یا بستر توهین بهش رو فراهم کنم

الان دل هزار تا دختر میشکنه با این تاپیک 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

من تو اطرافم اگه بگم اکثرا شوهر دارن 

شوهراشونم زیبایی رو دوس دارن ولی خو کانون گرمی ندارن

خودشون مستقلا ارایشگر  یا مربی رقص

خلاصه من بدم میاد حس خوبی نمیگیرم 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

چون مستقلن .

پول خودشونه ، میخوان آتیش بزنن .

وقتی مستقل باشی از زیر سلطه درمیای

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

ببین من با هیچی کار ندارم 

فقط چجور روشون میشع بعد عمل تو خونه و خیابون بگردن آنقدر تابلو میشن 

یعنی تیکه تیکمم کنن روم نمیشه جلو خانواده با باسن ژلی بیام 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

چون مستقلن .پول خودشونه ، میخوان آتیش بزنن .وقتی مستقل باشی از زیر سلطه درمیای

از اون حرفا بود

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐